Han frygtede, at hans nye kone var blevet kidnappet - finder ud af hun er i live på den værst tænkelige måde

Han troede, hun var blevet kidnappet. Men så blev sandheden afsløret meget offentligt.

En italiensk forretningsmand, som troede, hans unge modelkone var blevet kidnappet, fik knust sit hjerte, da han opdagede sandheden på det sociale medie Instagram.

Gianluca Cervara ringede til politiet, da hans kone tilsyneladende var sporløst forsvundet.

Han frygtede, at hustruen - der tidligere er blevet kåret som Miss Ukraine i en skønhedskonkurrence - var blevet taget af kidnappere mod sin vilje, skriver The Mirror

Hun var dog heldigvis ikke blevet kidnappet, men sandheden var alligevel temmelig hjerteskærende for den sårede ægtemand.

På Instagram opdagede han nemlig, at hans brud, som han kun havde været gift med i et par måneder, havde lagt billeder op. De viste, at hun var på et femstjernet hotel med en anden mand. Fotografierne var hashtagget med #frihed.

Læs også

Ungt par manglede et kondom, men fandt på en kreativ løsning: Det sendte dem begge på hospitalet

Den brændte mand sagsøger nu sin kone for at bryde deres ægtepagt og for angiveligt at have stjålet omkring 50.000 kroner og en mobiltelefon fra hans hjem.

På Instagram kommenterede han på billederne.

- Din ægtemand i Milano og dine forældre vil gerne takke dig for at være i New York med en anden mand, lød det.

Hævder manden slog
Den forsvundne hustrus udlægning af sagen er en noget anden. Hun påstår, at ægtemanden “hævede sin hånd” mod hende, og at hun var træt af at leve i et “gyldent fængsel”.

- Første gang han gjorde det, stak jeg af hjem til mine forældre i den vestukrainske by Ivano-Frankivsk. Jeg fortalte dem ikke, hvad der var glat. Han kom til mig, og jeg gav ham en chance til, men under et skænderi, spyttede han i mit ansigt, og jeg kunne simpelthen ikke tage det, siger modellen.

Den 24-årige model var også rasende på ham, fordi han ikke gav hende opmærksomhed, da hun var ked af det i en uge.

Læs også

Ups: Lagde du også mærke til denne mystiske fejl i seneste afsnit af Dicte?

Gianluca Cervara udtaler til journalister, at han ikke er enig med hustruen.

- Hun får taget en masse flotte billeder på femstjernede hoteller. Hun poserer med andre mænd. Hun ser slet ikke ulykkelig ud, konstaterer han.

 

Dagens Gossip