Han kaster sten efter politiet: Så giver mor ham en lærestreg han aldrig glemmer

Foto: YouTube

En rasende mor holdt sig ikke tilbage, da hun så sin søn begå hærværk og kaste sten efter politiet

Det siges, at forældrenes opdragelse er skyld i, hvorvidt børn opfører sig ordentligt eller ej. Hvis forældrene ikke opfører sig ordentligt, er det som regel heller ikke tilfældet for børnene.

Læs også

Dame skældte 19-årige Kaja ud for at bruge handikap-toilettet: Det skulle hun ikke have gjort

Det er dog ikke altid, at det forholder sig således. Det melder denne historie om, da den handler om en mor, der tilsyneladende slet ikke er tilfreds med sin søns opførsel. Og da hun skal vise ham dette, holder hun sig bestemt ikke tilbage.

Videoen viser en rasende mor i Baltimore, der er gået viralt, efter en demonstration i Baltimores gader. 

Ifølge Daily Mail begik flere demonstranter både hærværk og kastede sten mod politiet. Langt de fleste demonstranter var iført masker, men en rasende kvinde lod sig dog ikke snyde af dette. På et tidspunkt løber hun derfor direkte ind i mængden af demonstranter.

Selvom de er iført masker, var det åbenbart ikke synderligt vanskeligt for hende at genkende en af drengene. Hun opdagede nemlig, at det var hendes egen søn.

I den populære video, der er gået viralt ad flere omgange, kan man se, at hun er meget vred over, hvordan hendes søn opfører sig. Hun nærmest løber hen mod sin søn, hvorefter hun får hans maske af og råber voldsomt op om, at hun straks skal stoppe, hvad han har gang i.

Det var dog ikke nok for den rasende mor. Hun besluttede sig nemlig også for at give sin søn et par lussinger, mens hun råbte op om, at hun havde opdraget ham til at være bedre. Sønnen skammede sig så meget over at have fået en offentlig røvfuld af sin mor, at han valgte stikke af fra stedet.

Anthony Batts, der er politikommissær i Baltimore, var selv til stede under demonstrationen i Baltimore. Derfor var han også så 'heldig', at han var vidne til det hele.

Læs også

Kvinde fra Frederikshavn fik vildt opkald midt i lørdagskrimien

"Jeg var på stedet og så en mor gribe fat i et barn, der havde en hue på hovedet, og begyndte at slå ham i hovedet, fordi hun var så flov. Jeg ville ønske, at der var flere forældre derude, der ville gøre det samme ved deres børn i aften," lød det ifølge Daily Mail fra Anthony Batts.

 

Dagens Gossip