Han opdagede en hjemløs kvinde gøre dette ved hans kæreste - nu går billedet viralt

Foto: Privat

Carmen fik en anderledes oplevelse, da hun var ude at spise på en fastfood-restaurant.

En ung kvinde ved navn Carmen Mendez spiste på en fastfood-restaurant i Californien.

Da hun og kæresten kom ind på restauranten, så hun en hjemløs kvinde stå ved skraldespanden og tigge om kundernes rester. Nu er et billede af situationen, der opstod mellem Carmen Mendez og kvinden, gået viralt.

Læs også

Rasende vegansk kvinde sagsøger naboer, fordi de griller kød i haven

Det var Carmen Mendez’ kæreste, der uden hendes vidende tog billedet, og de havde diskuteret længe, om de skulle dele det. Alle som én af restaurantgæsterne smed deres rester ud, uden at give kvinden noget, selvom hun tiggede dem om at få lidt at spise.

"Jeg sagde til Fred, at hvis vi så hende, før vi var færdige med at spise, ville jeg give hende min mad. Jeg kiggede efter hende, da vi skulle til at gå, men kunne ikke finde hende… Jeg var ked af det på grund af alle de afslag, hun havde fået den aften, i jagten på et varmt måltid," skriver Carmen Mendez, der fortsætter:

"Da jeg skulle til at smide mine rester af kylling og omkring fem pomfritter ud, hørte jeg en stille stemme bag mig, som spurgte, om jeg havde noget til overs. Jeg vendte mig om, og der var hun. Jeg gav hende min mad og så, at hun satte sig ned og spiste. Men noget føltes ikke rigtigt. Jeg havde det forfærdeligt over, at et menneske spiste mine rester af stegt kylling. Hun fortjente så meget mere." fortæller Carmen, inden opslaget fortsætter:

"Så jeg købte en hel menu til hende. Hun fortjente at spise et varmt måltid. Da jeg bestilte, bad jeg den ansatte om en stor tjeneste. Om ikke at smide hende ud. Jeg kunne allerede se væmmelsen på andres ansigter, da hun satte sig ved bordet og spiste de rester, jeg havde givet hende. Nyhed folkens, ikke alle hjemløse mennesker dufter som roser."

Læs også

Muslimsk familie tog ud og spiste juleaften: Fik et chok, da de så regningen

"Hun var ved at gøre sig klar til at gå, da jeg overraskede hende med menuen. Udtrykket i hendes ansigt sagde det hele. Jeg har aldrig følt noget som det. Ren og ægte taknemmelighed. Det knus, hun gav mig, var som et knus, jeg aldrig har mærket. De tårer, hun fældede, kunne mærkes dybt i mit hjerte. Jeg holdt hende tæt og lod hende komme ud med det. Jeg følte ikke væmmelse. Jeg holdt hende bare. Og det er et øjeblik, jeg aldrig vil glemme."

"Så tænk lige en ekstra gang næste gang, du dømmer en hjemløs person. Ikke alle er hjemløse på grund af narkomisbrug eller fordi de er dovne."

Carmen Mendez’ opslag gik viralt og er indtil videre delt mere end 100.000 gange.

Læs også

Pilot vender straks flyet, da han ser en ung mand i vinduet

 

 

Dagens Gossip