Hannah flygtede for sit liv ud over skrænt: Turistguide fulgte efter og forgreb sig på hende i timevis

K P

401 uger siden

|

31/10/2016
"Jeg følte mig som en grøntsag. Jeg følte mig fuldkommen sårbar. Jeg kunne ikke bevæge mig overhovedet", siger Hannah efterfølgende

Dagens topnyheder

Den 1. september i ankom Hannah til det populære turiststed Railay Beach, Krabi i Thailand, og troede, hun skulle nyde en ferie, efter at have undervist i engelsk i Vietnam i noget tid. Det skriver Daily Mail

Men på sin første aften for hun vild i mørket og gik ind i en lokal turistbutik for at spørge om hjælp til at finde vejen tilbage til hotellet.

Manden Apai Ruangwong tilbød straks sin hjælp, og Hannah studsede ikke nærmere over det, men fulgte efter ham ind i noget jungle-lignende buskads.

Apai Ruangwong

Det gik alt for sent op for Hannah, at der var noget helt galt. Pludselig greb Apai Ruangwong fast i hende, holdt hende nede og begyndte sit overgreb. Hannah kæmpede imod og fik bidt noget af mandens øre af, inden hun fik vristet sig fri og løb desperat væk.

Midt i panikken løb Hannah igennem noget bevoksning, der skjulte en skrænt. Hun faldt og gled 45 meter, brækkede ryggen, lå hjælpeløs og forslået, men alligevel stoppede den thailandske guide, hun først troede ville hjælpe hende, ikke.

- Jeg følte mig som en grøntsag. Jeg følte mig fuldkommen sårbar. Jeg kunne ikke bevæge mig overhovedet, siger Hannah efterfølgende om oplevelsen, der er det mest smertefulde, hun nogensinde har gennemgået.

Ruangwong fandt den 23-årige kvinde for foden af skrænten og forulempede hende i over to timer, før han lod hende ligge der, følelsesløs i benene.

- Jeg var fanget dér med en vanvittig person. Jeg var ude midt i skoven med slanger, der kravlede på mig, mens hans blev ved med at forulempe mig. Han satte sig oven på mig. Han voldtog mig ikke, men han gjorde alt andet, uddyber Hannah.

Hannahs mor, Gwen Gavois, rasende og mener, at den nu dømte gerningsmand, slipper alt for billigt.

Apai Ruangwong fik halveret sin straf fra 10 til fem år, fordi han erklærede sig skyldig i alle anklager.

- Jeg er forfærdet over, at hans dom automatisk bliver skåret ned til fem år, fordi han erklærer sig skyldig. Hannah skal lide under konsekvenserne af det her resten af sit liv, siger Gwen Gavois.

Hannah er i dag indlagt på et hospital i New York, hvor hun genoptræner og forsøger at komme sig over sit livs værste oplevelse mellem den 1. og 2. september i år. Hun har ingen følelse i sine ankler, fødder og dele af ryggen og skal lære at gå igen.

Derfor står familien nu frem i medierne for blandt andet at samle ind til den behandling, Hannah gennemgår.