Hans største ønske var at holde sin datter: To dage senere var det slut

Foto: Facebook

En 38-årig nybagt fars største ønske var at holde sin lille datter. Kun to dage senere gik han bort

Jamie Hunter var kun 38 år gammel, da han døde af kræft. 48 timer forinden var han blevet far til en lille datter. Han nåede derfor at holde sin nyfødte datter i armene, inden han tabte kampen til kræften.

Læs også

Far steg ud af bilen for at skovle sne - da han satte sig ind igen var familien død

Efter at have fået diagnosticeret kræft, havde Jamie kun ét sidste ønske. Han ville holde sin datter i armene, inden han gik bort. Dette ønske fik han opfyldt, da lille Harper-May blev født for tidligt, skriver The Sun. 

Nyheden om Jamies død, blev bekræftet af fodboldklubben Sutton United FC, hvor han arbejdede som træner.  

"Det er med største sorg, at vi kan fortælle, at vores elskede Jamie er død," skrev den britiske fodboldklub i et opslag på Facebook, hvor de ærede den afdøde Jamie.

Foto: Facebook

"En fantastisk partner for Beccy og far for Harper-May. Respekter venligst familiens ønsker i denne svære tid. Lad familien sørge i fred," fortsatte de i opslaget. 

Jamie varetog ikke blot sit job som træner i førnævnte fodboldklub. Han arbejdede også som idrætslærer på en skole i Sutton Coldfield i England. Begge steder var han højt elsket.

Foto: Facebook

Da han af sin kæreste Beccy fik at vide, at de skulle være forældre, var han ude af sig selv af begejstring. Han så derfor rigtig meget frem til at blive far. 

Desværre begyndte han kort efter at udvikle uforklarlige smerter, hvorefter han fik overbragt den forfærdelige nyhed om, at han havde nyrekræft. Kun en måned senere fik han at vide, at det havde spredt sig til leveren, og derfor var uhelbredelig, skriver Daily Mirror.

Læs også

Hun finder 7 fuldvoksne heste liggende på jorden, men vent til hun starter med at filme

"Som idrætslærer rørte han så mange liv, og han var en sand rollemodel. Børnene i skolen elskede ham. Han hjalp dem altid. Han tænkte altid på andres behov," er der skrevet på en GoFundMe-side, der blev oprettet for at hjælpe den efterladte familie. 

 

Dagens Gossip