Havde sex med fremmed mand på fly til Ibiza - nu kommer det frem, at hun er mor til tre

webmaster

370 uger siden

|

14/06/2017
Udland
Foto: Twitter
Foto: Twitter
En lufthavnsbrandert førte efter sigende til et knald i flyvehøjde med medpassagerer for en britisk mor til tre. Kvinden fortæller, at hun skammer sig over sin brandert, men siger, at der kun var tale om en lap-dance.

Dagens topnyheder

39-årige Tracey Bolton havde fået godt med genstande i Manchester Airport, inden hun satte sig på et Ryanair-fly, fortæller en veninde ifølge Dailymail.

Og så fik hun ellers frække ideer. 

På en video, optaget af en medpassager, som nu er gået viralt, kan man se kvinden ride på skødet af 31-årige Shaun Edmonson, som havde ladet sin højgravide forlovede blive derhjemme, mens han tog på tur med gutterne. 

- Jeg er i chok, men der skete ingenting. Jeg har ikke kunnet stoppe med at græde, siden jeg har set, hvor mange der har set videoen, fortæller Tracey Bolton. Hendes veninder siger til The Sun, at der blot var om en lapdance med tøjet på. 

Foto: Kieran Williams

Kieran Williams, som var vidne til den fulde ballade, fortæller, at hun var målløs over at opleve, hvad der foregik på sædet. 

- Fyren råbte, om der var nogen, der havde et kondom. Så grinede vi blot, men 10 minutter senere var de i gang med at dyrke sex. De virkede meget fulde, men fik da pænt med opmærksomhed. Man kunne se, at hun tog sine trusser af, og han trak sine underbuksed ned. Og så begyndte hun at ride ham. Der var jeg nødt til at filme det. Jeg havde ikke set noget lignende.

Passageren, som sad ved siden, bad om at blive flyttet. Mr Williams, som også var passager, fortalte ifølge Dailymail, at personalet intet gjorde. 

- De gik i gang og stoppede så igen og frem og tilbage. Det var tydeligt, hvad de havde gang i, men det var også ret sjovt.

Ryanair fortæller, at de vil undersøge sagen, da de ikke tolerer upassende opførsel eller passsagerer, der opfører sig på uacceptabel facon.

Tracy Bolton kende ikke manden, som hun red i sin brandert, i forvejen, og ifølge kilder er den 31-årige mand gået i flyverskjul siden episoden. En ven fortæller, at Shau Edmonson er en rigtig ladies mand, på trods af at han er forlovet.

Ifølge Dailymail skulle hans forlovede være bevidst om videoen. Så mon ikke der falder brænde ned på hjemmefronten.

For amerikanske Jordaan Kirkman har et billede af hende og hendes mand opfylde et livslangt ønske. Nu reagerer tusinder på detaljen i billedet.