Havde stor succes med salg af 'pikante billeder': Men én dag fik hendes familie en besked

14/05/2023 08:58

Nicolai Busekist

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvinde havde stor succes med salg af pikante billeder på nettet, men én dag fik hun besked, der overraskede hende.

Mest læste i dag

Kayla Jade, der har mere end 320.000 følgere på TikTok, tjener rigtig mange penge på at sælge pikante videoer og billeder.

Den australske kvinde kastede sig sidste år ud i dette eventyr. Dengang besluttede hun sig for, at hun ikke ville skjule det for sin familie, men heller ikke 'smide det i ansigtet' på dem.

For at kunne promovere sine billeder og videoer, oprettede hun profiler på de sociale medier. I takt med, at hendes popularitet blev større, fandt hendes familie en af hendes profiler.

Hun hævder, at et 45-årigt mandligt familiemedlem fandt frem til hendes indhold, hvorefter han sendte skærmbilleder af det til hendes nærmeste familie.

"Jeg gad ikke at skjule det. Jeg håbede på at få stor succes," siger Kayla i en video på TikTok.

"Jeg skjulte det ikke, men smed det heller ikke i ansigtet på dem. Som tiden gik, blev jeg større og større, og folk begyndte at se mine ting."

Hun fortæller også, at den eneste måde, at folk ville finde hendes ting, var ved at være nysgerrig og lede efter den.

Derfor mener hun også, at det familiemedlem, der endte med at finde frem til hendes profil, har 'klikket på knapper og fulgt links'.

I sin video fortæller Kayla, at hendes far endte med at tale med hende om det. Angiveligt skulle dette skyldes, at hendes mor og søster var 'for bange' til at konfrontere hende.

Heldigvis var hendes far 'meget støttende' omkring det, hvorfor det ikke skabte problemer i hendes nærmeste familie.

Men senere besluttede det føromtalte familiemedlem at dele skærmbillederne, så endnu flere kunne se dem.

"Han behøvede ikke at være så aggressiv. Han kunne bare have fortalt dem det," siger Kayla.

"Derefter fik jeg en besked fra et andet familiemedlem, der fuldstændig fornægtede mig."

Kayla siger, at det pågældende familiemedlem slettede hende på samtlige sociale medier, og vedkommende 'ikke talt med hende i et år'.

"Jeg blev såret, men blev også glad for at få personen ud af mit liv," siger hun.

Ifølge Kayla plejede hun at gå op i, hvad andre syntes om hendes karrierevalg. Det gør hun ikke længere, og hun 'kunne ikke være mere lykkelig'.

Men alt dette har dog ikke stoppet i hende i at konfrontere det mandlige familiemedlem, der valgte at dele hendes billeder med resten af familien.

"Jeg var rasende. Det var så krænkende. Jeg stolede på ham, og troede, at vi havde et godt forhold til hinanden," fortæller hun.

"Jeg konfronterede ham med det. Han indrømmede det ikke, men gav andre skylden. Han kunne ikke håndtere sine handlinger."