Heidi Klum gør det igen: Smider toppen og poserer under sydens sol

Skrevet af Nicolai Steinicke

09/05/2023
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
49-årige Heidi Klum fornøjer endnu engang sine følgere.

Mest læste i dag

Den 49-årige supermodel fortryllede sine mere end 10,8 millioner Instagram-følgere tirsdag morgen med et nyt opslag.

Og det er ikke meget tøj hun har på.

På to billeder loller "Germany's Next Topmodel"-værten i den bragende sol, og hun vil åbenbart gerne blive brun overalt.

For mens hun ligger med ansigtet nedad på et håndklæde ved poolen, ser det ud til, at hun kun har ét lillebitte stykke tøj på. Ellers er den Bergisch-Gladbach indfødte kun prydet med lidt guldsmykker og store solbriller.

Under billederne skriver Heidi kort "... og det var mandag" og tilføjer fire emojis. Tilsyneladende tog den hårdtarbejdende entertainer en afslappet dag fri.

Det er ikke overraskende, at den 49-årige også har brug for en fridag: Hun har trods alt travlt som tv-vært og dommer i flere programmer. Ikke nok med at den 18. sæson af GNTM kører lige nu, næste nummer af "America's Got Talent" begynder også i slutningen af ​​maj, som hun også skal være dommer i.

Derudover er der jetset-stressen, når den smukke blondine ledsager sin mand Tom Kaulitz (33) på hans Tokyo-hotelturné (senest i Berlin, London og Bruxelles). Derudover har hendes datter Leni netop fejret sin overdådige 19-års fødselsdag, og forberedelserne til Heidis eget jubilæum skulle allerede være i gang.

Det er ikke til at se at Heidi fylder 50 om 3 uger. De afklædte billeder kan ses her.