Hemmelig konto afsløret: Se Vladimir Putins elskovsdatter

Foto: Instagram

Den russiske opposition har afsløret en Instagram-konto, der angiveligt tilhører Vladimir Putins elskovsdatter, hvorpå hun viser sin ekstravagante designer-livsstil.

Den russiske præsident, Vladimir Putin, er blevet beskyldt for at bruge millioner af kroner på et harem af elskerinde og børn, han har fået med disse. I denne forbindelse er der blevet afsløret billeder af hans 'hemmelige' 17-årige datter, der på nettet praler med sin ekstravagante livsstil.

Læs også

Bryllup med 400 gæster: Afholdt i Covid-19-testcenter

Glamourøse billeder fylder hendes Instagram-profil. De viser bl.a. Elizaveta, der er kendt som Luiza, iført en Gucci-ansigtsmaske, at hun danser iført dyrt designertøj, og drikker cocktails og champagne, mens verden står overfor en pandemi, der raser. 

Den luksuselskende teenager siges at være Putins elskovsdatter, som han har fået med sin tidligere elskerinde Svetlana Krivonogikh, der er en tidligere rengøringsassistent. 

Og teenageren har udløst en stor alarm blandt Putins hjælpere, da hun har besluttet at åbne sin egen Instagram-konto. Profilen er nu blevet delt med offentligheden af den anholdte oppositionsleder Alexei Navalny. 

Luizas billeder og videoer viser hendes kærlighed til dyre brands såsom YSL, Bottega Veneta, Miu Miu, Tom Ford, Chanel, Jacquemus, Dolce & Gabbana, Valentino, Alexander Wang og Maison Margiela. 

En video på det sociale medie viser, hvordan hun danser med en russisk kæreste, der har gået på en skole i Surrey. Det har skabt rygter om, hvorvidt Luiza også har gået eller går i skole i Storbritannien. 

Antallet af følgere på Instagram steg fra 17.000 til 42.000 i løbet af få timer - og det stiger fortsat.  

Flere russiske teenagere har kommenteret på hendes billeder og videoer, da den russiske nation kæmper med trængsler midt i COVID-19-krisen, der i vid udstrækning antages at være blevet nedtonet af hendes far. 

Kommentarer til Luizas Instagram inkluderer: "Wow, jeg kan se en sweater betalt af mine skatter. Hvor mange pensioner koster denne trøje?" og "Hvad siger du i skolen, når de spørger dig: 'Hvem er din far?'".

Læs også

Afsløring: Dronningen giver Harry og Meghan uvurderlig gave

Andre har skrevet følgende: "Du har ikke noget bedre at tage dig til, end at vise alle de mærker, der er købt for de penge, du ikke ejer," samt "Hvordan er det at blive født med Putins ansigt?" 

 

Dagens Gossip