Hendes 6 sønner bliver mobbet med deres lange hår: Går til frisøren og afslører den hjerteskærende årsag

Både voksne og børn gjorde grin med drengene, fordi de havde langt hår. Men da de alle seks besluttede sig for at tage en tur til frisøren, blev mobberne målløse.

I familien Kannisto er mor Phoebe i den grad i undertal. Med seks drenge – en på 10, tvillinger på otte og trillinger på fem år – er huset fyldt med raske gutter.

Men det var ikke for at ligne deres mor, at drengene besluttede at lade lokkerne vokse langt nedover skuldrene.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Derimod traf de beslutningen, da et vennepar af familien mistede deres søn til kræft. Det rapporterer Inside Edition.

Derfor ville drengene gro håret ud og donere det til en non-profit organisation, som hedder Children With Hairloss, der sørger for parykker til syge børn.

Desværre er det tilsyneladende stadig så ukonventionelt i staten New York, at drenge har langt hår, at det affødte nogle trælse reaktioner fra omverdenen. De måtte lægge ører til en del mobning, mens de lod garnet vokse.

Læs også

Nabo åbner dør og ser 5-årig dreng med baby i armene: Da hun indser det forfærdelige, alarmerer hun straks politiet

- Voksne var mere forstående, når de fandt ud af den bagvedlæggende årsag til det lange hår. Ja, selv voksne kom med kommentarer til drengene omkring håret. Ikke alle børn kender til donation. Nogle var mere forstående, efter mine sønner havde forklaret det. Nogle var ikke, siger Phoebe Kannisto.

Efter at have ladet håret gro i månedsvis tog drengene ind til en lokal frisør. Tilsammen donerede de 43 centimeter hår, og det bliver næppe sidste gang.

(Artiklen fortsætter under billedet)

De seks drenges lillesøster vil nemlig også gerne donere sit hår, og de har lovet hende at gøre det hele endnu engang sammen.

Læs også

Hjemløs mand bønfalder betjent om et bad - se nu hans vilde forvandling

Se indslaget fra Inside Edition nedenfor.

Mom and 6 Sons Donate a Combined 17 Feet Of Hair After Friend Dies of Cancer

Læs også

Klamydia er en meget almindelig sexsygdom i Danmark. Det er dog vigtigt at man bliver behandlet for klamydia, hvis man er blevet smittet.

Sanser - Vi oplever verden gennem vores sanser, som alle er rettet mod vores omgivelser. Her er de fem klassiske - høresansen, synssansen, lugtesansen, smagssansen og følesansen. Sanserne er dog ikke de eneste vi har - her kan du læse om alle syv.

Fnat er en smitsom hudsygdom, som skyldes fnatmider, der gnaver gange under huden og lægger æg. Efterfølgende klør huden voldsomt, ligesom man får røde knopper. Læs her hvordan du bliver behandlet for den grimme sygdom.  Læs om den smitsomme hudsygdom fnat og hvordan du slipper af med den.

Influenza - Mange danskere bliver for tiden ramt af influenza, der som en tilbagevendende sæsonsyge har det med at gøre adskillige danskere sengeliggende hvert eneste år.

 

Dagens Gossip