Hendes hvide kjole stjal opmærksomheden til søsterens bryllup: Nu gør Pippa Middleton det igen

Foto: Scanpix

Særligt én kjole løb med opmærksomheden under gårsdagens royale bryllup.

Lørdag stod hele England på den anden ende, da der var royalt bryllup mellem prins Harry og den amerikanske Meghan Markle.

Til det storslåede bryllup, der fandt i kongeslottet Windsor Castle, der ligger vest for London, var et hav både kendt og kongelige dukket op for at stråle om kap med brudeparret.

På gæstelisten stod blandt andet kendisser som George og Amal Clooney, David og Victoria Beckham, Elton John, Oprah, James Corden og Serena Williams.

Læs også

Familie glædede sig til hotelophold med lækker pool: Fik et chok, da de de opdagede sandheden

Med var naturligvis også Harrys storebror, prins William, hans hustru Kate - og dennes søster Pippa Middleton. Det skriver Fox News.

Mange husker nok, hvordan Pippa Middleton ufrivilligt formåede at stjæle meget af opmærksomheden fra sin søsters bryllup tilbage i 2011, da hun troppede op som brudepige i kropsnær, hvid kjole.

Og søndag gjorde hun det så igen.

Læs også

Kvinde sender hele familien billede af forlovelsesring: Så indser hun sin pinlige fejl

Ganske vist var kjolen denne gang ikke hvid, og ganske vist formåede hun ikke at stjæle opmærksomheden fra den smukke brudekjole, som Meghan Markle - der nu hedder Meghan hertuginde af Sussex - bar under sit bryllup. 

Alligevel blev der talt en del om den mintgrønne kjole, som Pippa havde valgt i dagens anledning - denne gang ikke på grund af kjolens pasform, men dens motiv.

Pippa Middleton havde nemlig valgt en fin kjole med blomsterprint, men farven på både kjole og blomster fik hurtigt ledt tankerne over på noget andet.

Læs også

Kender du denne mand? Truede ekspedient med kanyle under røveri

Adskillige brugere af sociale medier verden over var dog hurtige til at pointere, at Pippas kjole til forveksling lignede grøn te på flaske - nærmere bestemt mærket Arizona Green Tea.

Herunder kan du se en række tweets, der alle fremhæver den skøre lighed.

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip