Her efterlader hunden hele internettet målløs: Hopper fra 5. sal og går uskadt videre

20/10/2023 12:54

Emil Martesen

Udland
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Folk taber kæben, når de ser hunden springe fra femte sal og gå uskadt videre.

Mest læste i dag

I en tid, hvor sociale medier er fyldt med kattevideoer og babyer, har en hund nu stjålet rampelyset og efterladt internettet intet mindre end målløs. En video, der er gået viralt, viser en hund, der springer fra femte sal i en bygning under konstruktion og lander uskadt.

Men det stopper ikke her.

For selvom man tit siger at katte har ni liv, så må denne hund også gå ind under netop denne teori.

Når man lader øjnene hvile ned over videoen, så skulle man tro, at den lille pelsklumps liv stoppede brat, men det var langtfra det der skete:

"Hunden fortsætter med at gå normalt efter at have sprunget fra 5. sal", skrev en bruger ved navn @crazyclipsonly, der delte klippet af hunden, som nu har fået over svimlende 11,6 millioner visninger.

Og der er skam også god grund til at tabe kæben over denne hund.

Det var nemlig et velberegnet og udført spring af hunden, hvor den ramte hegnet, hvilket hjalp med at bremse hans fart, før han ramte jorden, og rullede som en mester.

Videoen er bestemt heller ikke gået ubemærket hen.

Mens nogle brugere spekulerer i, om det var hunde, der hele tiden havde ni liv, står det klart, at denne hunds utrolige præstation har fanget internettets opmærksomhed og efterladt os alle i forundring over dyrs utrolige evner.

Du kan se den vanvittige video herunder: