Hidtil usete billeder afslører: Lille Archie er sin far prins Harrys dobbeltgænger

07/04/2023 20:00

Henrik R

Udland
Foto: Netflix
Foto: Netflix
Det er sjældent, at royale fans får et syn af Harry og Meghans lille søn, Archie, men det er tilfældet på billedet herunder, hvor man tydeligt kan se en lille mini-klon af Harry.

Mest læste i dag

Kongelige fans fik et indblik i det nære forhold mellem prins Harry og hans søn prins Archie i Harry & Meghans Netflix-dokumentarserie, og et bestemt øjeblik i serien fremhæver den slående lighed mellem far og søn.

Billedet, som formodentlig er taget af Harrys kone Meghan Markle, viser en glad prins Harry, der kravler på alle fire efter sin lille søn. Prins Archie, der står oprejst, fremviser sit kække smil - og der er ingen tvivl om, at han er en miniudgave af sin far.

Ikke blot matcher Archies rødlige hår Harrys gyldne krøller, men deres ensartede smil og runde kinder er også utroligt søde ligheder mellem de to.

Herunder kan du se det skønne billede:

Foto: Netflix

Prins Harry og Meghans dokumentarserie har givet dem mulighed for at dele deres side af historien og give fans et kig ind i deres nye liv i Amerika, hvor de bor i Montecito.

Selvom parret har valgt at holde deres børn, Archie og Lilibet, væk fra rampelyset siden deres flytning til USA, har de valgt at dele flere hidtil usete billeder af deres børn i Netflix-dokumentarserien.

Et af de store spørgsmål, der svæver omkring det kongelige par, er, om de vil deltage i Harrys fars - kong Charles III's - kroning i maj.

Meghan Markel har i et interview fortalt, at hun faktisk har et helt andet fornavn. Var du klar over det?