Hjemløs beder Caroline om penge - da hun siger nej, overrasker hans tilbud hende

Foto: Privat

Da den 24-årige studerende sagde nej til at give tiggeren penge, reagerede han højst uventet.

Caroline Santana er studerende og bor i São Paulo i Brasilien. En dag i maj skulle hun med bussen sent om aftenen, men da hun rakte ned i lommen efter sit buskort, var det væk.

Hvad værre var, hun havde heller ingen penge med. Hun kunne altså heller ikke købe en billet.

Læs også

DMI: Iskold polarkulde rammer Danmark

(Artiklen fortsætter under billedet)

Men i det samme kom hendes redning rundt om hjørnet. En hjemløs mand kom hen til hende og bad om nogle småmønter. Caroline Santana bad manden være tålmodig. Imens ledte hun desperat efter sit buskort.

Så åbnede tiggeren munden.

"Hvor meget har du brug for, for at kunne købe en billet? Jeg har et par realer (den brasilianske møntfod, red), du kan få," sagde han.

Den unge studerende blev glad, men var nødt til at takke nej. Manden blev dog ved med at insistere på at hjælpe hende.

Til sidst fandt hun endelig sit buskort. Hun gik hen mod bussen, men tøvede og vendte sig rundt. Caroline Santana spurgte manden, om hun måtte tage et billede sammen med ham.

Det måtte hun gerne. Billedet blev efterfølgende delt på hendes Facebook-side, og historien er siden delt knap 120.000 gange og liket af over 600.000. 

"Det er en lektie: Den herre havde meget lidt, og han er afhængig af andres hjælp for at overleve. Alligevel var han villig til at give mig, hvad jeg havde brug for den aften, bare så jeg ikke skulle gå hjem. Han har et stort hjerte, og i det øjeblik tog han sig af en fremmed, uden at kende mig eller nogensinde have set mig," skriver hun i opslaget.

Læs også

Harry og Meghan i unåde: Har kostet 4,3 millioner pr. minut