Hjemløs mand spørger restaurant om madrester - Så giver chefen et nej og gør dette

Skrevet af Nicolai Steinicke

17/01/2024
Foto: Facebook
Foto: Facebook
En far til et lille barn var på en lokal fastfood-restaurant med sin datter Stella, da han blev vidne til noget, han følte, han måtte dele med hele verden på Facebook.

Dagens topnyheder

Opdateringen har fået svimlende en million likes på Facebook. Det er tydeligvis mange, som blev rørt af denne historie.

På Facebook skriver Joey:

"Jeg tog Stella med ud for at spise i dag. Efter vi havde spist færdigt, og hun ønskede dessert efter at have leget med de andre børn, gik vi for at købe is.

Hun ønskede at sidde ved et bord og spise, og jeg er så glad for, at hun gjorde det. Vi fik nemlig mulighed for at være vidne til en fantastisk begivenhed på første række: En hjemløs mand var kommet ind og havde spurgt, om de havde nogle madrester."

Joey forklarer videre, hvordan mange af de andre kunder undgik manden.

"Hans hår var filtret, og hans skæg var et tegn på, at han ikke havde haft mulighed for at barbere sig så ofte som de fleste andre. Folk omkring ham holdt afstand, men det stoppede ham ikke fra at være venlig. Han talte med folk, som modvilligt svarede, og han smilede, mens han ventede på en chef.

Alt, jeg kunne høre af samtalen mellem ham og chefen, var, at de gerne ville give ham et helt og varmt måltid – ingen madrester eller lignende. Det eneste, han bad om til gengæld, var, at manden skulle bede sammen med ham.

Jeg hørte kærligheden i den bøn. Den hjemløse mand var ikke noget skrot, der var dårligt for forretningen. Han var grunden til, at restauranten havde åbnet den morgen. Jeg bad Stella se nøje. Hun spurgte, hvad der skete, og da jeg forklarede, sænkede hun sit hoved og bad også."