Hørte en summelyd fra sin burger: Da hun åbnede den fik hun et chok

Foto: Privat

Kvinden hørte en summelyd fra sin burger, og hun fik et chok, da hun åbnede den.

Georgia Pool fra England var sulten en sen aften, og hun kørte derfor forbi en McDonalds. Det var dog først da hun kom hjem, at hun pludselig hørte en summelyd.

Kvinden troede først, at det kom fra hendes høretelefonerne, men kort efter gik det op for hende, at de kom fra den burger, som hun netop havde købt på McDonalds.

Læs også

11-årig pige fødte i familiens badekar: Nu ved de hvem faren er

Den britiske kvinde åbnede burgeren, og så fik hun et chok, da hun så hvad der lå inde i den.

"For at være helt ærlig, så afskrækkede det mig virkelig. Jeg har ikke lyst til takeaway igen. Især ikke McDonald's," fortæller Georgia Pool til det britiske medie Birminghammail.

Da hun åbnede sin dobbelt cheeseburger, fløj der en flue ud, og da hendes søster tog et kig inde i burgeren, kunne hun se, at der lå flere mider.

Sådan så indholdet af burgeren ud, som Georgia fik serveret. Foto: Privat

"Jeg forsøgte at kontakte restauranten, men deres telefoner var optaget. Så jeg lagde det på Twitter, og McDonalds svarede og sagde, at de ville kigge nærmere på sagen. Det har dog fået mig fuldstændig fra at købe takeaway igen," fortæller hun.

En talskvinde fra McDonalds fortæller, at de er igen med at undersøge sagen, men at de normalt køre en meget høj kvalitetskontrol, og derfor har svært ved at forstå, hvordan det har kunnet lade sig gøre.

Hun fortæller ligeledes, at de vil forsøge at finde en løsning med Georgia Pool.

Læs også

Landmand skal til at flytte hø-baller i laden, da han gør et sjældent fund

 

 

Dagens Gossip