Hollywoodstjerne deler brutale billeder af nærdødsoplevelse

Foto: Instagram

Ashley Judd har delt en række billeder fra en 55 timer lang prøvelse dybt inde i den afrikanske jungle, hvor hun kom slemt til skade.

Skuespillerinde Ashley Judd har delt billeder fra en særlig oplevelse, da hun kom slemt til skade med sit ene ben, efter at været faldet over et træ i en fjerntliggende del af Den Demokratiske Republik Congo. Det skriver News.com.au.

Læs også

Kongehus bekræfter: Prins kørt på hospitalet

Den 52-årige skuespillerinde har delt billeder på sin Instagram-profil, hvor hun også takkede sin redningsmænd, der bar hende gennem jungle på en hængekøje. De sikrede nemlig, at hun kunne få sit ben behandlet på skadestuen, hvor de informerede hende om, at det er brækket fire steder og ramt af nerveskader. 

Mareridtsturen tog hele 55 timer, mens stjernen var i store smerter. 

Foto: Instagram

Blandt billederne af Judd i hængekøjen og hende liggende på gulvet med en form for skinne på sit ben, er der billeder af hendes afrikanske venner, som hun ville have været død uden, fortæller hun selv. I denne sammenhæng peger hun på omfanget af sine indre blødninger.  

"Venner. Uden mine congolesiske brødre og søstre, ville min indre blødning sandsynligvis have dræbt mig, og jeg ville have mistet mit ben," skriver hun i sit Instagram-opslag.

Foto: Instagram

"Jeg vågner grædende af taknemmelighed, dybt rørt af hver person, der har bidraget med noget livs- og sjælgivende i løbet af min anstrengende 55 timers prøvelse." 

Stjerne forklarede også, at hun har fire brug på sit ben og har lidt nerveskader. Desuden fortalte hun også om sin ven Dieumerci, der sad sammen med hende i fem timer, for at forhindre, at hendes ben bevægede sig.

Foto: Instagram

Hun fortalte dernæst om en mand ved navn Papa Jean, der ankom for at tilse hendes ben, efter at have ledt efter hende i fem timer. 

"Han fortalte mig, hvad han ville gøre. Jeg bed i en pind. Jeg hold fast i Maud. Og Papa Jean begyndte med sikkerhed at manipulere og justere mine brækkede knogler tilbage i en tilstand, som jeg kunne transporteres i, mens jeg skrev og vred mig," fortæller skuespillerinden.

Foto: Instagram

"Hvordan han gjorde det så metodisk, mens jeg var som et dyr, forstår jeg ikke. Han reddede mig, og han måtte gøre dette to gange." 

Dernæst blev hun af seks mænd placeret i en hængekøje, hvorefter de løftede hende i tre timer i hårdt terræn, så hun kun bæres ud af området. Da de nåede ud til en vej, blev hun placeret på en motorcykel, hvor to venner hjalp hende med at holde på hende ben, mens de kørte afsted mod hospitalet.

Foto: Instagram

Læs også

Skraldemand døbt 'Usain Bolt' sprinter væk fra kæmpe rotte

Judd blev ført videre til en skadestue i Sydafrika lørdag, da de store skader i hendes ben ikke kunne håndteres på skadestuen i Congo.

Foto: Instagram

 

 

Dagens Gossip