Hotelgæst checker ud og forlader stedet - så gør rengøringsdamen et fund, der får hårene til at stritte

Ane Sørensen

400 uger siden

|

09/11/2016
Udland
Genrefoto: Shutterstock
Genrefoto: Shutterstock
Personalets mavefornemmelse sagde, at noget var galt. Men intet kunne have forberedt rengøringsdamerne på det syn, der mødte dem, da de gik ind på det efterladte værelse.

Dagens topnyheder

Flere gæster ville have fået sig en ubehagelig overraskelse, hvis de havde kigget under deres seng i løbet af den uge, som de sammenlagt tilbragte på Hotel El Senador i Mexico City.

Efter den sidste gæst var checket ud, skulle en ubehagelig lugt nemlig have fået hotellets personale til at undersøge værelset, som nu stod tomt. 

Det skriver Daily Mail. 

Da to rengøringsdamer løftede sengen, skulle de angiveligt have fundet en død kvinde, som var blevet gemt under den pakket ind i sorte plastiksække.

Foto: Screendump af et Tweet fra Daily Mail.

- I løbet af den tid, hvor vi tror kvinden har ligget under sengen, er flere mennesker checket ind på værelset og har sovet med kvinden under sengen, siger en talsmand fra Hotel El Senador.

Kvinden skulle efter sigende være mellem 25 og 30 år gammel, men hendes identitet er endnu ikke blevet offentliggjort.

Stedets personale skulle have bekræftet, at kvinden var checket ind på hotellet sammen med en uidentificeret mand. Ifølge en retsmedicinsk rapport skulle det være kvælning, der kostede den unge kvinde livet.

Manglende videoovervågning på stedet har betydet, at myndighederne har haft svært ved at identificere både kvinden og manden ordentligt.