Hovedmistænkt i Madeleine McCann-sagen: Afslører uhyggelig side af sig selv

Foto: Privat

I 2007 forsvandt den britiske pige Madeleine McCann. Sagen er stadig uopklaret, men 13 år efter er en ny hovedmistænkt dukket op i sagen: Tyskeren Christian B.

I 2007 forsvandt den britiske pige Madeleine McCann fra sine forældres ferielejlighed i Portugal. Sagen er stadig uopklaret, men 13 år efter den lille piges forsvinden er en ny hovedmistænkt dukket op i sagen: Tyskeren Christian B.

Læs også

Nu kaster dansk dokumentar lys over Madeleine McCann-sagen

I en ny discovery+ dokumentar-serie undersøges sagen, der chokerede hele verden og har været en af de mest omtalte kriminalsager de sidste 13 år.

I juni 2020 udråbte tysk politi Christian B. som hovedmistænkt i sagen, og i dokumentarserien undersøges det, hvem denne nye, tyske mistænkte Christian B. er, og hvordan han kan knyttes til en af verdens største, uopklarede sager. 

Afslører uhyggelig side af sig selv

Seks år efter Madeleine McCanns forsvinden afslører Christian B, ifølge politidokumenter offentliggjort i tyske Spiegel-tv, en uhyggelig side af sig selv i en chatsamtale på Skype med en anden pædofil. 

Heri taler han åbent om at bortføre børn og misbruge dem over et par dage. Da den anden pædofile bemærker, at det er farligt, svarer Christian B, at hvis man ødelægger beviserne, er alt i orden.

Du kan se klip fra serien nederst i artiklen.

Ikke sigtet endnu

Christian B. er hovedmistænkt i sagen, men han er endnu ikke sigtet. Kritikere mener, at politiet mangler beviser. 

“Det interessante er, at tysk politi meget skråsikkert udpeger en hovedmistænkt i en af de største kriminalsager i Europa i nyere tid uden at sigte manden. Indtil nu har tysk politi kun fremlagt en række indicier og sammenfald. Kunne den hovedmistænkte være manden, der står bag Maddies forsvinden, og har de beviser til at løfte en sag, eller står vi måske overfor, hvad der kunne blive et offentligt justitsmord? Det undersøger vi i denne dokumentarserie,” fortæller Tine Røgind Quist, Executive producer, Discovery Denmark.

’Hovedmistænkt: Madeleine McCann-sagen’ består af tre afsnit, og de to første afsnit kan allerede streames på discovery+.  

 

Læs også

Sådan blev Melvins hjernetumor opdaget

 

 

 

Dagens Gossip