Hun blev fuld og trak sin egen tand ud: Det endte helt galt

Skrevet af Nicolai Busekist

12 uger siden

|

01/03/2024
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En ung kvinde besluttede sig for at trække sin egen tand ud, da hun havde drukket sig fuld. Det endte hun med at fortryde.

Dagens topnyheder

Der kan ske lidt af hvert, når man har drukket sig fuld. Man kan vælte, sende pinlige beskeder til sin ekskæreste eller kaste op i taxaen. Fælles for disse ting er, at man helst vil glemme dem igen.

Men en kvinde får meget svært ved at glemme dette. Hun endte nemlig med at drikke sig så fuld, at hun gjorde noget, der sendte hende direkte på akutmodtagelsen.

Den 28-årige kvinde afslører, at hun for to år siden begyndte at opleve problemer med en smertefuld tand.

Naturligvis ville det have været en god idé at søge hjælp hos en professionel. Det besluttede hun sig dog for, at hun ikke ville. I stedet gjorde hun et forsøg på at løse problemet på egen hånd.

I en video på TikTok deler Lala et billede af sit ansigt, hvor man ser hende efter, at hun har trukket tanden ud. Her kan man tydeligt se, at hele højre side af ansigtet er blevet næsten dobbelt så stort.

"Træk ikke din egen tand ud, søde," har hun skrevet som tekst til sin video.

Foto: TikTok

På det næste billede kan man se, at det ser ud til, at hendes øje også er hævet. Derfor har hun svært ved at åbne det ordentligt.

"Direkte på akutmodtagelsen," har hun skrevet som tekst over billedet.

I kommentarsporet er der flere, der har reageret på videoen. Blandt andet har en bruger spurgt, hvad der dog er sket. Det kom Lala med et klart svar på.

"Da jeg var fuld, trak jeg min tand ud, og den blev inficeret. Jeg tænkte tydeligvis ikke," skrev hun.

"Det skete for 2 år siden. Jeg havde mange smerter i et stykke tid, men jeg kom mig."

Foto: TikTok

Videoen er naturligvis endt med at gå viralt på det sociale medie TikTok. I løbet af kort tid fik den mere end 75.000 visninger, ligesom et væld af brugere valgte at kommentere den.

"Det ser ud til, at du også næsten mistede dit øje," skrev en bruger, hvortil Lala svarede: "Infektionen forårsagede en masse hævelse nær mit øje, så det skulle drænes."

"Åh. Det lyder virkelig smertefuldt," skrev en anden, mens en tredje valgte at være mere kortfattet: "Av!"

"Omg, du er vild. Det må have gjort ondt i en måned," skrev en fjerde.