Hun elsker at vise sin slanke krop frem: Folk får et chok, når de hører hendes alder

Skrevet af Nicolai Busekist

22 uger siden

|

22/12/2023
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvinde har afsløret, at hun er vild med at vise sin slanke og veltrænede krop frem. Og at folk bliver overraskede, når de hører, hvor gammel hun er.

Dagens topnyheder

En kvinde, der er vild med at holde sig i form, nyder at dele billeder af sig selv på de sociale medier. På disse billeder er hun ofte iført tætsiddende eller ganske lidt tøj, så hun kan vise sin slanke og veltrænede krop frem.

I denne forbindelse har hun ifølge The Sun også afsløret, at mange bliver overraskede over at høre hendes alder. Hun er nemlig 50 år gammel.

Derudover har hun også valgt at løfte sløret for den simple hemmelighed, som hun bruger til at holde sig ung.

I en video på det sociale medie TikTok viser kvinden, der på nettet er kendt under navnet Ylen Noir, sin slanke og smukke krop frem. Det gør hun blandt andet, mens hun står på en jetski.

Foto: TikTok

"Hårdt arbejde betaler sig. Ser godt ud som 50-årig," skriver hun.

Ylen er desuden heller ikke bleg for at antyde, at hun er meget stolt af sin krop, som hun beskriver som 'den ultimative strandkrop'. Desuden siger hun, at hun føler sig '50 år ung'.

I en anden video afslører hun hemmeligheden, hun bruger til at bevare sit ungdommelige udseende. I denne video viser hun også sin krop frem iført en crop-top, så man tydeligt kan se hendes mavemuskler.

"Jeg holder min krop i form som 50-årig. Det handler om at have en stærk tankegang. Hvis du vil have det, må du arbejde for det," siger hun.

Foto: TikTok

Ylen viser stolt sin tonede figur frem, og hun vender sig endda om, så hendes seere også får lov til at se hendes fyldige bagdel. Derudover har hun også delt en række andre videoer, hvor hun viser sig frem fra alle sider.

På TikTok er hun nærmest blevet en sensation, og flere af hendes videoer har fået på den anden side af 100.000 visninger. I kommentarsporet får hun også mange rosende ord med på vejen fra sine seere.

Mange stopper blot op for at fortælle hende, at hun ser smuk ud. Andre stiller spørgsmålstegn ved, om hun virkelig er 50 år gammel, da de har svært ved at tro på det.

Foto: TikTok

"Utroligt," skrev en person, som fik opbakning fra en anden, der skrev: "Du er ekstremt smuk."

"Du ser bestemt ikke ud som om, at du er 50 år gammel. Du ser fantastisk ud," lød det fra en tredje.

"Du ser fantastisk ud," kommenterede en fjerde.

"Du ser sensationel ud. Alder er irrelevant. Skønhed og attitude er uden tid," skrev en femte.