Hun er 29 år og har en 19-årig datter - men mange forstår det ikke

Skrevet af Nicolai Busekist

1 minut siden

|

23/04/2024
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En 29-årig kvinde har afsløret, at hun har en 19-årig datter. Det har medført, at der bliver snakket meget i krogene om hende.

Dagens topnyheder

En kvinde har afsløret, at hun har en 19-årig datter, selvom hun kun er 29 år gammel. Det kan lyde urealistisk, men det er det faktisk ikke. Derimod er der en god forklaring på det.

Den 19-årige kvinde er nemlig ikke hendes biologiske datter. Derimod er det hendes papdatter, som er blevet en del af hendes familie, efter at hun giftede sig med sin chef.

TikTok-bruger Krystle Kayture fortalte, at hun oprindeligt var familiens barnepige, før hun forelskede sig i faren, som er 20 år ældre end hende.

Derfor er det heller ikke alle, der ser positivt på det. Derimod er der flere, der har rettet kritik af både hende og manden, som tidligere har været hendes chef.

Hun har selv fortalt om deres forhold i en video, der er blevet delt på det sociale medie TikTok. Her har den fået over to millioner visninger på kort tid, men det er ikke alle, der ser positivt på det.

Foto: TikTok

"Når du starter som barnepige for hans børn og ender som hans kone," har hun skrevet som tekst til den virale video.

Hun forklarede, at hun har været sammen med sin mand i seks år, og de har været gift i tre af dem.

Den tidligere barnepige forklarede også, at faren var skilt, før de blev et par, og beskrev ham som 'festens midtpunkt'. På den måde får hun også gjort det klart, at hun ikke har ødelagt et tidligere forhold for at sætte kløerne i ham.

Foto: TikTok

Hun ser nu sin mands teenagedatter som sin egen. Derfor har de også fået et meget tæt forhold til hinanden i den tid, hvor hun og pigens far har dannet par.

"Selvom hun ikke biologisk er min, så er hun min lille pige, og jeg elsker hende," sagde hun.

TikTokeren fortalte også, at hun har sin egen søn, som hun fødte som 18-årig, og at hendes nye mand er en fantastisk stedfar for ham også.

"Nu passer du hans børn gratis," skrev en bruger som kommentar til videoen, mens en anden skrev: "De falder altid for barnepigen."

Foto: TikTok