Hun er blevet opereret 'dernede' - nu vil hendes fans betale vanvittigt beløb for hendes 'læber'

Skrevet af Nicolai Busekist

31/03/2024
Foto: X
Foto: X
Elle Brooke står til at kunne tjene rigtig mange penge på at sælge sine 'læber', som hendes fans er ivrige efter at få fingrene i.

Dagens topnyheder

Den populære voksenstjerne Elle Brooke har afsløret, at hun planlægger at sælge dele af sine 'læber', som blev fjernet under en kosmetisk operation mellem benene.

Ifølge Daily Star fortæller hun i en nylig podcast, at hun er blevet tilbudt 'et femcifret beløb' for dem. Her er der naturligvis tale om britiske pund, hvorfor det svarer til mindst 87.000 kroner.

"Jeg er blevet tilbudt et femcifret beløb for en genstand, og denne genstand er mine afskårne 'læber' i et glas. Jeg fik lavet en operation dernede for måske tre år siden, og jeg bad om lov til at beholde de små stykker, fordi jeg tænkte, at jeg en dag ville sælge dem," sagde hun.

"Så jeg har dem i et glas, og jeg er glad for, at jeg aldrig smed dem ud dengang, fordi der lige nu er budkrig blandt mine fans, som vil have dem."

"De tilbyder et femcifret beløb, hvilket er helt vanvittigt. Men jeg ved ikke, om jeg skal sælge dem nu, fordi jeg måske ikke er på mit højdepunkt. Jeg bliver kun større og mere berømt."

Foto: X

"Det er et artefakt, som de kan placere på et museum en dag. Men hvad vil mine fans gøre med det? Vil de klone mig? Snuse til dem? Slikke på dem? Indramme dem? Der er uendelige muligheder for, hvad de kan gøre."

"Ok, så de er til salg. Så jeg gætter på, at hvis du vil byde… Men kun seriøse købere," lød det også fra hende.

Hendes indhold relaterede til dette sluttede dog ikke der, for tre timer senere delte hun et billede på X af den kendte Harry Potter-karakter Dobby med to tilsyneladende 'genstande' over hans ører.

Foto: X

"Kan du gætte, hvad dette er?" stod der i billedteksten. I kommentarsektionen til begge opslag blev beskederne hurtigt ustyrlige.

"Jeg kan tilbyde dig en Kit Kat," skrev en person.

"Lave en ret ud af dem?" skrev en anden.

En utilfreds bruger delte blot en GIF af frøen Kermit, der kaster op. Det er derfor ikke alle, der er vilde med, hvad Elle forsøger at sælge.