Hun havde været kærester med sit 'livs kærlighed' i tre år - en brutal besked fik hendes verden til at bryde sammen

Skrevet af Nicolai Busekist

4 uger siden

|

19/04/2024
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En ung kvinde havde været kærester med sit 'livs kærlighed' i tre år, da han sendte en brutal besked, der fik hele hendes verden til at bryde sammen.

Dagens topnyheder

De fleste er enige i, at der er intet, der er mere spændende end de tidlige stadier af et forhold. Det er en periode, hvor man tænker på sin partner konstant og tæller minutterne, til man ses igen. Så hvorfor ødelægge den gode stemning med en stor, skræmmende samtale om fremtiden?

De fleste par ender med at have en sådan samtale et par måneder inde i forholdet. Men sådan er det ikke altid. Nogle gange ender det med at trække ud, og så bliver den vigtige samtale aldrig taget.

Det resulterede i, at en ung kvinde blev knust. Hendes ekskæreste, som hun havde været sammen med i årevis, havde nemlig holdt hende hen. Det fandt hun først ud af, da hun selv besluttede sig for at åbne op for samtalen.

TikTok-brugeren Lauren har i en video på det sociale medie afsløret, hvordan hun var i et forhold med sin ekskæreste i mere end tre år, da hun besluttede sig for at høre hans tanker om at blive gift.

Selvom den unge kvinde ikke var i tvivl om, at det var det rette for hende, da han var hendes 'livs kærlighed', havde fyren det på en anden måde. Derfor fik han også knust hendes verden med en brutal besked.

Foto: TikTok

I en viral video, der på kort tid fik mere end 775.000 visninger, delte Lauren et skærmbillede af den helt brutale besked, der også viste sig at være enden på deres forhold.

Som svar på Laurens spørgsmål om et fremtidigt ægteskab, svarede kæresten: "Jeg ser os ikke blive gift."

I et forsøg på at se det sjove i situationen, skrev Lauren det følgende i teksten til sin video: "Havde set den samtale gå anderledes for mig i mit hoved."

I kommentarsporet var der mange, der reagerede på den hårde og brutale besked fra kæresten. Blandt andet skrev en bruger, at det ville få hende til at give helt op, hvortil Lauren svarede med: "Det knuste mig helt klart på det tidspunkt."

Foto: TikTok

Der er dog også hundredvis af andre brugere, der har kommenteret på videoen. En stor del af dem forsøgte at muntre Lauren op, selvom det bestemt ikke var en sjov situation for hende at være i.

"Hvorfor fortsætter mænd med at spilde vores tid?! Jeg forstår det ikke," skrev en bruger.

"Jeg forstår ikke, hvordan det kan tage nogen over tre år at indse, at en person ikke er den rette for dem," skrev en anden.

"Jeg er ked af det, skat. Det er trist at sige, men det er bedre end at blive gift og skulle betale for en skilsmisse," lød det fra en tredje.

"Han gjorde dig en tjeneste. Din mand leder efter dig," kommenterede en fjerde i et forsøg på at muntre hende op.