Hun kunne ikke tro sine egne øjne, da hun så dette ungdomsbillede af sin mand

Foto: TikTok

En har afsløret, at hun ikke kunne tro sine egne øjne, da hun så et gammelt billede, der stammer fra mandens ungdom.

26-årige Ailiz Melina Zambrano Pinargote var i færd med at kigge på billeder fra sin mands ungdom. Da hun kiggede på et af billederne, var hun nødt til at dobbelttjekke, om hun havde set rigtigt.

Læs også

Hun traf beslutning, der kostede hende kæresten: Nu hædres hun på nettet

Det konkrete billede, der er blevet taget for mere end 15 år siden, viser en lille dreng, der deltager i en parade. I baggrunden står der en lille pige, som ser på.

Hvad den lille pige, som i dag er 26-årige Ailiz, ikke var klar over dengang var, at hun faktisk stod og kiggede på sin kommende mand, den i dag 29-årige Pedro Pablo Pico Moreira. Det skriver LADbible.

"Jeg kan ikke huske noget om billedet, fordi jeg var en lille pige, og jeg kendte ham ikke. Jeg havde ikke set ham. Jeg husker bare, at vi hvert år deltog ved byparaderne med min mor," fortæller Ailiz fra Ecuador ifølge LADbible.

Hun fortalte også, at hun havde blandede følelser, da det gik op for hende, at det var hende selv, der var den lille pige på billedet.

"En dag tog vi hjem til min svigermor, og jeg bad hende om at vise mig billeder af min mand fra da han var barn, og det var her, vi opdagede billedet," lød det fra hende.

"Vi var totalt overraskede. Vi kunne ikke tro det. Det gav os frygt, lykke... Mange følelser, fordi det er utroligt, at fotografen midt i paraden stoppede ham lige i det øjeblik, hvor jeg ser på ham."

Efter at have delt den vilde opdagelse på nettet, har hende video fået mere end ni millioner visninger og 500.000 likes på TikTok, hvor brugerne var lige så forbløffede som hun var.

"De siger, at før du fylder 16 år, har du allerede mødt dit livs kærlighed, og jeg tror, det er ægte," er der en bruger, der har skrevet.

"Jeg har læst, at før man møder den person, der er bestemt til dig, falder de sammen mange steder. De rejser sammen uden at kende hinanden endnu," lød det fra en anden.

"Jeg tror, at det at kende nogen. er at se dem bevidst, fordi det er sandsynligt, at vi i dette eller et andet liv allerede har set dem uden at bemærke det," skrev en tredje.

Ailiz, som er direktør for den spanske virksomhed Yanbal, sagde, at hun ikke havde regnet med, at hendes historie ville gå viralt på nettet.

"For mange virker denne historie utrolig, men den er virkelig. Vi tror på Gud, og jeg ved, at han allerede havde bestemt os til at være sammen, og det billede var endnu et bevis på vores kærlighed og forening som ægtefæller," sagde hun.

Selvom parret blev fotograferet sammen som unge, mødtes de faktisk ikke, før hun var 17 år gammel. Hun havde spottet Pedro i sin hjemby, men havde aldrig taget mod til sig til at tale med ham.

Skæbnen bragte dem dog sammen, da hun så ham uden for sit universitet, har hun afsløret.

"Jeg var på vej ind i mit klasseværelse, da det viste sig, at Pedro sad på en bænk uden for klasseværelset," fortalte hun.

"Jeg så ham, og han kiggede på mig - han havde aldrig set mig før). I det øjeblik smilede jeg, og jeg var meget flov, fordi jeg ikke er flirtende, og det var første gang, noget som dette skete."

"Jeg fortsatte og gik ind i mit klasseværelse."

Efter hun havde bekræftet, at hun havde et godt øje til ham, valgte Pedro at sende hende en besked på Facebook, og de brugte dernæst de næste 14 dage på at tale med hinanden.

Læs også

Nybagt mor laver burrito ud af sin moderkage

Til sidst tog han mod til sig til at fri, og parret har nu været gift i et år og 10 måneder.

 

Dagens Gossip