Hun påstår at være Madeleine McCann: Mandag bliver hendes helt store dag

Foto: Politi/Instagram

Mandag vil rigtig mange øjne være rettet mod Julia Wendell, der påstår, at hun kan være den forsvundne britiske pige, Madeleine McCann.

Den polske statsborger venter i øjeblikket på resultaterne af tre DNA-prøver, en genetisk test og svar på, om hun er syg med leukæmi.

Julia Wendell, der påstår, at hun muligvis er den forsvundne Madeleine McCann, får mange øjne rettet mod sig på mandag.

Her skal hun nemlig være gæst på et enormt amerikansk TV-program, der vil blive set af flere millioner mennesker.

Julia Wendell har nemlig optaget sit første interview med den berømte TV-vært Dr. Phil i kølvandet på det store postyr, der har været omkring hende og hendes mulige identitet.

Det afslørede Julia Wendells talsperson på Instagram, hvor hun også bekræftede, at programmet ville blive sendt den 27. marts: 

“Jeg er meget glad for, at Julia fik en platform til modigt at tale op, kaste lys over hendes voldelige og misbrugende fortid og forhåbentlig bringe hende tættere på retfærdighed!”, skrev hun.

Læs også

Smugkiggede i en anden passagers beskeder: Én besked var chokerende

Talspersonen for Julia Wendell, Dr. Johansson, har yderligere delt et klip fra udsendelsen, hvor Julia i klippet udtaler: “Jeg tror, ​​at jeg er Madeleine McCann. Vi venter på resultater.” Optagelsen har dog ingen lyd.

I en Instagram-live, der varede omtrent 40 minutter, påstod Dr. Johansson, at hun ville kunne bruge Julia Wendells DNA-resultater til at be- eller afkræfte, om Julia er den forsvundne britiske pige.

Der har nemlig været en del undren over, at man ikke har involveret Kate og Gerry McCann, der er forældre til den forsvundne pige, men det er der en simpel årsag til ifølge Dr. Johansson:

“Mange af jer spørger, hvorfor Kate og Gerry ikke er involveret. Der er ingen grund – Madeleine McCanns DNA er der nemlig allerede. Når Julias DNA-test kommer, vil vi matche DNA-testen med Madeleine McCanns DNA-test.”, forklarede hun.

Læs også

16-årige Daniel begik selvmord: Så opdagede familien den gyselige årsag

.

Dagens Gossip