Hun tjener tusindvis af kroner på at 'ydmyge mænd': Især 1 ting elsker de at høre

Skrevet af Nicolai Busekist

03/04/2024
Foto: Instagram
Foto: Instagram
En 27-årig kvinde tjener tusindvis af kroner på at 'ydmyge mænd'. Der er især én ting, som de er vilde med at høre fra hende

Mest læste i dag

Mange ville blive flove, hvis de blev ydmyget. Dog synes der at være nogle mænd derude, der elsker det - og de har endda vist sig at være villige til at betale for fornøjelsen.

Og en kvinde, der tjener penge på det, er Sharna Beckman. Den smukke blondine tjener et sekscifret beløb hver måned på sit pikante indhold - og en stor del af pengene kommer fra mænd, der er vilde med at blive ydmyget af hende.

27-årige Sharna fra Australien hævder, at der er et marked for fans, der ønsker at blive 'nedgjort' og 'ydmyget' af hende. Og hun er mere end glad for at opfylde deres ønsker om dette.

"Fans ønsker, at du ydmyger dem og fortæller dem, hvor små deres vedhæng er. Jeg havde denne ene fan, der sendte mig videoer af sig selv nøgen, iført intet andet end højhælede sko og en håndtaske," siger hun til Yahoo! Lifestyle.

"Derefter begyndte han at slå på sit vedhæng med hælene... Endda ekstremt hårdt. Det tændte ham, og han ville betale mange penge bare for at blive ydmyget."

Foto: Instagram

Den unge kvinde har solgt pikant indhold i over tre år nu og har formået at tjene hele 175.000 pund (over 1,5 mio. kr.) i sin bedste måned. Udover at ydmyge sine fans, tilbyder hun blandt andet også en 'kæresteoplevelse' til sine abonnenter

 "Jeg har altid vidst, at jeg ville være i denne industri. Jeg elsker at udforske min seksualitet og prøve nye ting. Det har åbnet en helt ny verden for mig," siger hun.

Selvom hun tjener mange penge på sin frække karriere, er der bestemt også ulemper for Sharna. Hun har tidligere afsløret, at hun fandt ud af, at hendes fætter købte hendes frække indhold.

"Han forsøgte at fortælle mig, at det ikke var ham, og det faktisk var hans ven, der var gift, som ikke kunne bruge sit eget navn eller kreditkort. Min fætter tilbød angiveligt at dele sit navn og kreditkort, så den anden fyr kunne få adgang til min side," sagde hun dengang.

Foto: Instagram

Sharna troede dog ikke et sekund på hans historie og svarede tilbage og krævede at få at vide, hvorfor hendes fætter ville gå med til dette.

"Jeg følte mig ærligt talt syg i maven og for flov til at fortælle nogen om det. Jeg ville ikke skabe splid i familien. Så jeg fjernede min fætter fra min konto og blokerede hans beskeder," sagde hun.

Sharnas familie fandt dog til sidst ud af det, selvom ikke alle støttede hende. Hun fortalte dengang til Daily Star, at hendes onkel troede på hendes fætter.

"Min mor tror på mig, men min onkel tager min fætters parti. Det har skabt meget drama, men det har føltes godt at få det ud," lød det fra hende.