Hun traf beslutning, der kostede hende kæresten: Nu hædres hun på nettet

Foto: TikTok

En ung kvinde skulle blot hente sine p-piller, men da en sygeplejerske overbeviste hende om at tage en klamydiatest, ændre alt sig

Nu hædres kvinden for at opfordre unge kvinder til at blive undersøgt for sexsygdomme, efter at have opdaget, at hendes ekskæreste havde smittet hende, fordi han var utro.

Influencer Lauren Saddington indrømmer, at hun var bekymret for, hvordan hendes far ville reagere, når han hørte historien, men det er vigtigere for hende, at fortælle sin historie, da hun vil hjælpe andre unge piger.

Læs også

Tragisk ulykke: 19-årig død i forlystelsespark

"Det var flere år siden. Jeg er vokset siden da, jeg er vokset som person, og jeg føler nu, at jeg kan fortælle historien, og faktisk ikke have det så dårligt over det," forklarer hun i en video på TikTok.

"Jeg er ikke sikker på, hvor gammel jeg var. Jeg tror, jeg var omkring 17 år, og jeg datede min chefs bror på det tidspunkt. Og jeg var virkelig forelsket i ham. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg var vildt forelsket, nærmede mig ikke en eneste af dreng, og han var den eneste ene - dengang."

Under forholdet var Lauren på p-piller og var altid rigtig god til at tage dem. Da hun én dag skulle hente sine piller, spurgte en sygeplejerske, om hun ikke ville tage en rutinemæssig klamydiatest. Det ville hun dog ikke, for hun var sikker på, at hun ikke havde det.

"Hun sagde: 'Det er fint. Det er bare en test. Den er negativ, hvis du er så sikker'. Jeg sagde: 'Jeg behøver det ikke'," siger Lauren, der også forklarer, at hun flere gange sagde nej, og både hun og kæresten tog en test, før de fandt sammen.

"Den her kvinde ville ikke droppe det. Det er jeg glad for. Hun blev ved med at sige: 'Det er bare en vatpind'. Så jeg gjorde det bare. Jeg gik på toilettet, tog klamydiatesten, afleverede urinen og vatpinden, og var færdig."

@laurensaddingtonx

I’m sorry dad 😂😂😂 But seriously… Go get checked girlies! So simple & easy and you just never ever know ❤️

♬ original sound - Lauren Saddington 👑
 

Lauren havde helt glemt, at hun havde taget testen, da klinikken to uger senere kontaktede hende og bad hende om at ringe til dem, da de havde hendes testresultater.

"Jeg plejede altid at få en SMS, der sagde, at den var negativ, så jeg tænkte: 'Hvorfor ringer de til mig?'. Jeg ringede til dem, og hun sagde: 'Ja, din test er positiv. Jeg giver dig blot besked'," fortæller hun i videoen.

"Den første, jeg fortalte det til, var min bedstemor. Hun sagde: 'Det er fint, du opdagede det', for det er naturligvis meget alvorligt, hvis du ikke opdager klamydia, da det kan stoppe dig i at få børn. Så jeg græd løs, fordi jeg altid har ønsket at få børn."

Lauren besluttede at tage medicin, for at slippe af med infektionen, inden hun konfronterede sin ekskæreste, der nægtede at have givet hende klamydia. 

"Han var utro. Jeg tror, han sagde, at han havde været sammen med tre andre piger bag min ryg. Det var starten på, at jeg altid var utro mod - hele tiden," fortæller hun.

"Det var virkelig let at behandle, og jeg er bare så glad for, at jeg opdagede det. Jeg kan aldrig takke den kvinde, der bare rystede mit hoved og stod imod teenage-mig, der sagde: 'Hold kæft'. Jeg er så glad for, at hun fik mig til at tage den test."

Lauren udsender herefter en advarsel til alle, der ser videoen: "Selvom du synes, at det er fantastisk med din kæreste, skal du tage en test eller bruge et kondom. Seriøst."

Læs også

Saveus kritiserer Janni Pedersen fra Go' aften Danmark: "Det var fucking akavet"

 

 

Dagens Gossip