Hund blev levende begravet og forbrændt: Nu er den ikke til at kende

Foto: Paws Hawaii

En hund blev fundet levende begravet på en strand i Hawaii, hvor den forinden var blevet mishandlet. Nu er hunden slet ikke til at genkende.

Det er simpelthen ikke til at forstå mennesker, der ønsker at gøre deres dyr ondt. Slet ikke de personer, der vælger bevidst at mishandle deres hund med en machete og derefter begrave den levende, så den blev overladt til den visse død.

Heldigvis gik det ikke sådan til, for hunden Leialoha blev nemlig reddet af nogle forbigående, og den er kommet sig over alle skaderne.

De de forbipasserende fandt hunden tilbage i juli på O’ahu-stranden i Hawaii, skyndte de sig at tage den til dyrlægen. Her kunne de se, at den arme hund var hævet, solbrændt og så havde den mistet 90 % af alt dens pels.

Læs også

Hund lænket til træ i 8 år: Kender ikke til frihed

Derudover havde hunden også flere skader på dens ben, og den skulle behandles for hudsygdomme og dehydrering.

De færreste havde regnet med, at hunden ville komme sig helt, og som minimum forestillet sig, at den ville være skamferet for resten af livet. Heldigvis har det vist sig ikke at være tilfældet, og Leialoha er nu en glad hund, der stort set ikke viser tegn på den mishandling, som hunden tidligere var igennem.

Det skyldes især det flotte arbejde hos PAWS Hawaii og en kvinde ved navn Amanda, som valgte at adoptere den søde hund.

“Tidligere på ugen scrollede jeg gennem Facebook, mens pigerne var ved frisøren, og her så jeg, at der var en hund på Oahu-stranden, der var blevet begravet i sandet, og som var blevet snittet med en machete på benene,” fortalte Amanda tilbage i juli ifølge Ladbible.

“Hun var slemt forbrændt af solen, dækket til af sår og manglede det meste af hendes pels,”

“Mit hjerte var knust, og jeg vidste, at hun havde brug for, at vi tog os af hende. Leialoha er kommet langt siden tirsdag aften. I starten ville hun kun forlade hendes kennel for at gå på toilettet,” lød det dengang fra ejeren Amanda.

Siden juli har kvinden jævnligt opdateret med billeder af hunden, og nu har den det meget bedre. Kan du se på hunden herunder, at den har været mishandlet?

Paws Hawaii

Læs også

Hundenavne - Vi har samlet de 500 mest populære hundenavne i Danmark gennem de sidste 100 år.

Læs også

15-årig pige fik uventet besøg af panter

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip