Hund nægter at drikke postevand: Ejeren bruger hver måned vanvittigt beløb på flaskevand

21/08/2023 20:05

Henrik R

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det er dyrt at have kæledyr, men for en kvinde i England er det endnu dyrere end normalt, da hendes hund udelukkende drikker flaskevand.

Mest læste i dag

29-årige Lizzi Pallister fra Exeter i det sydvestlige England tog tidligere på året imod den fem måneder gamle franske bulldog, Henry, som skulle være hende og datterens nye familiemedlem. 

Det gik dog hurtigt op for Lizzi, at Henry var en vaske ægte "diva."

Det skriver Ladbible

Ikke nok med, at han nægter at gå på trapper eller sove alene, har Henry også holdt fast i, at han kun vil drikke vand fra flaske, og Lizzi kan ikke snyde ham ved at servere postevand fra en flaske. 

Det skal være flaskevand. 

"Jeg har forsøgt at hælde postevand i flasker, og han ved det. Han vil have, at jeg åbner flasken foran ham, som om han siger: 'Jeg er ikke et fjols'," har hun forklaret.

Årsagen er ifølge Lizzi, at Henry har set, at den unge kvindes toårige datter drikker flaskevand, og derfor vil han også have det. 

"Fordi han ser, min datter bliver forkælet, vil han også forkæles," har hun forklaret.

Lizzi har af flere omgange forsøgt at give sit nye kæledyr vand fra hanen, men han nægter at drikke det, og det har ført til, at hun bruger omkring 350 kroner om måneden på flaskevand til hunden. 

"Jeg har aldrig mødt en hund som Henry før. Han er nødt til at være i centrum, han er 100 procent i diva," har Lizzi forklaret og uddybet:

"Hver morgen, når jeg sætter postevand ned på gulvet, skubber han til det, og sætter sig så og kigger på mig sådan: 'Godt forsøg - hvor er min flaskevand? Jeg kommer igennem to pakker med 12 flasker hver uge, det koster omkring £10 [87 kroner] om ugen."