Hundelufter lod hund tage gammel kartoffel med hjem fra gåtur: Fik et chok, da de opdagede hvad det var

Skrevet af Henrik R

5 uger siden

|

13/04/2024
Foto: Mark Higgins
Foto: Mark Higgins
Den 30-årige kvinde fik et stort chok, da hun tog et nærmere kig på hundens nye fund.

Dagens topnyheder

Det er ikke altid lige sjovt, når man klatøjet skal ud med hunden, inden sengetid. På det tidspunkt har man sjældent meget energi tilbage, selvom hunden stadigvæk gerne vil snuse og grave lidt i jorden.

Den form for tålmodighed havde 30-årige Terri-Jade Barwell bestemt ikke, da hun var ude og gå en aftentur i den engelske by Clifton med sin hund Mariott, skriver Mirror.

Hunden havde nemlig fundet hvad der lignede en gammel kartoffel, og hunden fik lov til at beholde den gamle jordknold og tage den med hjem.

Men da Terri-Jade Barwell og hunden kom hjem igen, besluttede hundeejerens kæreste, Mark Higgins at tage et ekstra kig på den finurlige genstand,  og opdagelsen gjorde kæresteparret rædselsslagen. 

Det var slet ikke en gammel kartoffel, som hunden havde slæbt med hjem. Foto: Mark Higgins

"Jeg kunne have dræbt hele min familie. Marriott (hunden, red.) graver hele tiden et eller andet op, og det her lignede bare en gammel kartoffel," siger hun til avisen.

Men det viste sig, at den gamle kartoffel i stedet var en granat, hvilket hendes kæreste Mark Higgins opdagede, da han vil søge på nettet efter lignende genstande, for at finde ud af, hvad hunden havde fundet.

Terri Jade-Barwell var gået i bad, men Mark Higgins løb op på badeværelset for at dele den uhyggelige sandhed med kæresten.  

Parret skyndte sig derfor at sætte granaten udenfor døren, hvorefter de kontaktede politiet, der skyndte sig afsted mod huset.

Politiet afspærrede området og sprængstofeksperter blev tilkaldt. Foto: Mark Higgins

Politiet mødte talstærkt op ved huset, og spærrede hurtigt området af, men heldigvis viste det sig at være en gammel granat, der var designet til øvelser, og som derfor kun indeholdte meget lidt sprængstof.

Sprængstofeksperterne evakuererede dog husene på vejen, mens granaten blev demonteret på sikker vis.

Men for Terri-Jade Barwell var det alligevel en uhyggelig oplevelse, der nu får hende til at kigge ekstra godt på hundens fund i naturen.

"Hvis den var gået af, så kunne jeg være ansvarlig for at at have dræbt hele min familie," siger Terri-Jade Barwell chokeret til avisen.