Hundredvis af får i mystisk cirkel: 'Uhyggeligt'

Foto: Shutterstock.com

Hundredvis af får er blevet spottet stående i en mystisk cirkel, midt på en mark i East Sussex, England.

Christopher Hogg var ude på en cykeltur en morgen, da han kørte forbi den store flok af får, der stod i en tilsyneladende meget koordineret cirkler midt på en mark - det skriver Unilad.

Læs også

Ville glæde børn med dino-kostumer: Så blev politiet tilkaldt

"Jeg var på min daglige cykeltur og kom over bakken og så denne storslåede cirkel," - fortæller Hogg og forklarede, at i første omgang, var alt han så, en enorm cirkel.

Han tilføjede: "På det tidspunkt var jeg omkring en halv kilometer væk, hvilket fik mig til at tro, at uanset hvad det var, var det enormt. Det var formet lidt som, et rumskib, en flyvende tallerken. Det var smukt, men også i 2021 lidt for underligt,”

Da Hogg kom tættere på, indså han, at det ikke var en flyvende tallerken, men en cirkel af hundredvis af får.

Hogg, en lektor ved Royal Holloway University, sagde fårenes adfærd var særlig mærkeligt den morgen.

"Fårene er normalt støjende, jeg går forbi dem hver dag, men denne dag var de meget stille og rolige. Det var så stille, som om de var i trance. Det var lidt uhyggeligt,”

Han delte senere billeder af den spøjse observation på Facebook.

“Der var masser af debat om, hvorvidt det var en ‘cropcirkel’ eller flokcirkel, og om fårene blev tilkaldt af en mærkelig kraft. Andre troede, det kunne være landmanden der lavede pranks "-fortalte Hogg.

Det er ikke første gang får er blevet spottet stående i den slags cirkler. I 2012 fortalte farm manager på Herefordshire College of Technology, Dan Seaborne, at det sandsynligvis var får, der stod i disse cirkler, fordi de er blevet 'fodret med tørfoder i den form'.

"Jeg tror bare, de er blevet fodret med tørfoder i den form - du kan få snacker feeders nu, og du trække bag en traktor, og så falder foderet på jorden," sagde han - ifølge Unilad.

 "Jeg tror, der var en fyr i Yorkshire, der stavet ud "vil du gifte dig med mig" til sin kæreste i får ved at sætte foder ned."

Læs også

Total fred, ro og isolation: En ‘næsten magisk eksistens’

 

Dagens Gossip