Husejer efterladt nervøs efter chokfund i opvaskemaskinen

Foto: Privat

Fundet fik ejeren til at ryste i bukserne, og han var derfor nødt til at ringe efter hjælp.

En husejer i Gladstone i Queensland, Australien, blev efterladt "nervøs og rystet" efter at have gjort et skræmmende opdagelse i sin opvaskemaskine.

Inde i maskinen lå der nemlig en meget giftig Østlig brunslange.

Slange-fangeren Tom Maddin fra Maddin's Gladstone Regional Reptile Catcher kom ud og hjalp til, og til mediet Newsweek sagde han:

"Jeg så slangehovedet øverst i opvaskemaskinen, inde i maskinen, hvor alt det elektriske er. Jeg begyndte at rode rundt og prøve forsigtigt at få den til at komme ud. Så lod jeg bare slangen komme ud af sig selv og puttede hurtigt den i min slange-fangstpose." fortæller han til mediet.

Østlige brunslanger er meget giftige og er står bag flere dødsfald i Australien end nogen anden slangeart. De er kendt for deres nervøse temperament og reagerer ofte aggressivt, hvis de trues.

Denne bestemte slange ville dog heldigvis bare væk.

"Slangen var bange, som den ville være, når der er en stor rovdyr i dens rum," sagde Maddin. "Da slangen kom ud, ledte den hurtigt efter en flugtrute, så jeg satte min pose foran den og gav den et let slag på kroppen, og så søgte den skjul i min pose"

Når slangen var sikkert inden i posen, tog Maddin den ud og frigav krybdyret langt væk fra huse og mennesker.

Østlige brunslanger er tidligere blevet fundet i opvaskemaskiner, selvom slangefangeren Maddin fortæller, at de typisk kun kravler derind, hvis de har brug for at gemme sig hurtigt.

Det skal du gøre, hvis du støder på en slange

Selvom det ikke er nødvendigt at forhindre slanger i at komme ind på ens ejendom i Danmark, er det til gengæld meget nødvendigt flere steder i Australien. Slangefangeren fortæller, at man bør fjerne kilder til vand samt sørge for at ens hus er frit for mus og rotter, så slangen ikke har nogen grund til at opholde sig på din ejendom.

Skulle man alligevel komme i nærheden af en slange, opfordrer Maddin folk til, at de står helt stille eller bevæger sig meget langsomt væk fra den. Ifølge ham er slanger bevægelsesorienterede, så de vil ikke se dig som en trussel, hvis du står helt stille, til gengæld vil hurtige bevægelser få den til at opfatte dig som et rovdyr og dermed en trussel.

Læs også

Kvinde vækker opsigt: Gør toiletbrættet rent i opvaskemaskinen

 

 

Dagens Gossip