Kvinde gift med sin hund på live TV

Foto: Twitter: This Morning

En kvinde havde fuldstændig givet op på sit kærlighedsliv indtil hun fik en åbenbaring. Hun skulle da gifte sig med sin Golden Retriever, og det gjorde hun live på engelsk morgen-tv.

I takt med teknologiens udvikling er det blevet lettere end nogensinde at få sig en date. Praktisk talt kan du sidde hjemme i stuen i dine underbukser, mens du opretter en profil på en online datingside, og efter ganske få minutter, kan du have matchet en sød person, som du skal på date med.

Mens daten ofte er let at få, er det til gengæld rigtig svært at finde den helt rette. Det kan Elizabeth Hoad fra England i den grad skrive under på.

Hun har nemlig været på 221 mislykkede dates, og hun har været forlovet fire gange, hvor det alle gange er gået galt.

Læs også

Offentlig ansat dukkede ikke op på arbejde i 6 år - Ingen lagde mærke til det

Nu er hun træt af at blive såret af mænd, og derfor har hun taget et noget bizart valg. Hun har nemlig valgt at gifte sig med den eneste person, der ikke skuffer hende, og det er hendes Golden Retriever Logan.

“Det var som om, at vi bare var ment til at skulle mødes. Han reddede mig, og jeg reddede ham,” fortæller hun i morgenprogrammet This Morning på ITV og fortsætter:

“Jeg var ødelagt, før jeg mødte ham. Jeg kontaktede en hundehvisker, da jeg fik Logan, og hun fortalte mig, at han har reddet mig,” fortæller Elizabeth Hoad.

Jeg lover at tage dig på daglige gåture

De britiske tv-seere - og undertegnede - havde meget svært ved at forstå, hvad de var vidne til, da de tændte for tv’et i går morges.

De var nemlig vidne til en live bryllupsceremoni, hvor de kunne se den voksne kvinde gifte sig med sin hund.

Det kunne ligne noget taget direkte ud fra ‘Live fra Bremen’ eller et andet sketch show, især da Elizabeth skulle læse sine løfter op for sin nye ‘ægtehund’

“Med hele min krop lover jeg, at jeg vil tage dig på daglige gåture, og alt hvad jeg har i min hunde-godbids-skuffe, vil jeg give til dig, og alle de mange krammere i sofaen, vil jeg dele med dig,” lyder det fra kvinden.

Elizabeth Hoad havde meget svært ved at holde tårerne tilbage, i hvad der for hende nok var den mest romantiske dag i hendes liv. Den holdning delte seerne til gengæld ikke, og de gik i den grad hårdt til tv-kanalen for at sende vielsen live.

“Hvad sker der med det her program? I synker virkelig til et lavt niveau. Denne kvinde er formentlig virkelig sårbar, for slet ikke at tale om den arme hund. Det kan i gøre bedre,” lyder det fra en person, mens en anden skriver, at det på ingen måde er sødt, men til gengæld meget forstyrrende.

Hvad mener du? Er det sødt eller forstyrrende?

Læs også

Mand sigtet for at gramse på 11-årig pige i populært badeland - politiet frygter flere sager

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip