Idrætstimen gik helt galt - 10-årig sigtet for vold under 'uskyldigt' boldspil

Foto: Shutterstock.com

Hvad der plejer at være et sjovt boldspil, endte med at gå helt galt. En 10-årig dreng kastede en bold så hårdt i hovedet på sin klassekammerat, at eleven fik hjernerystelse, og nu er den 10-årige sigtet for vold.

Når man havde idræt i folkeskolen, så glædede de fleste - hvert fald drengene - til at der skulle spilles dødbold. Det var en sjov aktivitet, hvor man kunne få lov at tyre bolden direkte i smasken på den klassekammerat, som man ikke kan lide, men uden at det får konsekvenser.

Eller. Det kan faktisk få konsekvenser.

Det må en 10-årig dreng og hans forældre sande, efter at drengen er blevet sigtet for at begå vold under en idrætstime.

Læs også

Mor forlod spædbarn i tændt bil foran diskotek, mens hun gik ind og drak shots

Drengen hverken slog eller sparkede sin klassekammerat, men han kastede til gengæld en bold så hårdt i hovedet på vedkommende under et spil dødbold, at klassekammeraten endte med at få en hjernerystelse.

Har startet indsamling til advokat

Det virkede som lidt af en overreaktion, at drengen blev suspenderet fra skolen, eftersom det højst sandsynligt var et uheld, men hvad der hundrede procent er en overreaktion, det er, at drengen er blev anmeldt for vold.

Den 10-årige drengs mor har ifølge CBS News fundet ud af, at hendes søn er blevet sigtet for at begå vold, og hans sag skal behandles i ungdomsretten i Detroit.

“Bolden som min søn kastede, resulterede ‘angiveligt’ i at den anden elev fik en hjernerystelse. Da jeg mødte med rektoren for at forhøre mig om, hvorfor min søn blev suspenderet, mens de resterende elever der deltog i spillet ikke blev det, fortalte han mig, at den skadede elev allerede havde en forudgående tilstand,” fortæller moren i et Facebook-opslag, hvor hun fortsætter:

“Drengen burde slet ikke have deltaget i den slags fysisk aktivitet,” uddyber hun.

Moren linker samtidig til en fundraiser, hvor hun beder om økonomiske hjælp fra offentligheden. Pengene hun får ind vil udelukkende gå til en advokat, som kan hjælpe hendes søn.

Målet var i første omgang $4.000, men kvinden har allerede indsamlet mere end $11.230, hvilket svarer til mere end 75.000 kroner.

Ifølge politirapporten som CBS News har fået fat i, står der, at drengene angiveligt skulle have sigtet bevidst efter klassekammeratens ansigt, og det resulterede i et blåt øje og en forslået næse.

Læs også

Offentlig ansat dukkede ikke op på arbejde i 6 år - Ingen lagde mærke til det

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip