Influencer ville bytte ‘opslag’ for mad - Endte ved politiet

Burger fra restauranten Four Legs

En influencer forsøgte at tilsnige sig gratis mad mod at reklamere for en restaurant, men i stedet endte hun ved en politistation.

Det ses jævnligt, at influencere forsøger at udnytte deres publicity til at få noget ‘gratis’. Herhjemme har vi under coronakrisen set, hvordan baronessen, Caroline Flemming tiggede om mad på Umut Sakaryas restaurant, hvilket fik ham helt op at ringe.

Læs også

Umut Sakarya raser: ‘K*** dig selv’

Mens Umut dog blankt sagde nej, valgte en anden restauratør en lidt anden tilgangsmetode. Vedkommende sagde nemlig ja til tilbuddet, også selvom der kom flere retter på.

Der var dog mening med galskaben.

En kvinde med omkring 50.000 følgere på Instagram skrev til restauranten ‘Four Legs’ og spurgte om de ville lave noget mad til hende mod at hun delte deres virksomhed på sin Instagram-profil.

Privatfoto

Restauranten vendte tilbage og sagde, om hun selv kunne hente maden, og da hun indvilligede i dette, kom der endnu en forespørgsel.

Nu ville kvinden have, at restauranten lavede mad til hendes sociale ‘bobble’ så i stedet for en ret skulle de altså lave fem.

Privatfoto

Restauranten sagde atter engang ja, men krævede, at hun lavede lidt flere opslag end bare et.

De blev enige i et afhentningstidspunkt, og influenceren fik adressen, hvor hun skulle komme at hente det. Da hun ankom til adressen bad restauranten hende skrive, når hun kunne se politistationen.

Privatfoto

Kvinden vendte tilbage kort efter med beskeden “Det kan jeg nu”, hvorefter restauranten kom med et ødelæggende svar.

“Magisk - Så kan du gå derind og anmelde dig selv for kriminalitet mod oplevelsesbranchen”

Privatfoto

Restauranten ‘Four Legs’ lagde efterfølgende screenshots ud på deres sociale medier, og de fik på ganske kort tid mere end 30.000 likes.

Det vides dog ikke, hvordan influenceren reagerede på pranken.

Læs også

Får klar besked i Luksusfælden i aften: “Drop de grædeøjne”

 

 

Dagens Gossip