International sportsstjerne anholdt for mistanke om voldtægt af teenager

Foto: Shutterstock

En engelsk rugbyspiller er blevet anholdt, fordi vedkommende er mistænkt for at have voldtaget en teenager.

Det britiske medie Unilad kan berette, at politiet har bekræftet, at en - for offentligheden endnu ukendt - person er blevet anholdt for mistanke om voldtægt af en teenager. 

Det er dog kommet frem, at person er en engelsk rugbyspiller, som spiller på internationalt niveau.

Læs også

Robbie Williams sælger stor ejendom billigt: Det er der en helt særlig årsag til

I forbindelse med sagen er en 41-årig dame blevet anholdt for mistanke om at have "administeret et stof, som skulle bruges til at udføre en seksuel forbrydelse". 

Begge mistænkte er blevet løsladt mod kaution, men efterforskningen fortsætter. 

Politiet har angiveligt udtalt: "Myndighederne blev øjeblikkeligt tilkaldt kort før kl 11 søndag d. 9. januar til en anmeldelse om voldtægt af en kvinde."

Anholdelserne kommer i kølvandet på en skandale i engelsk fodbold, hvor Manchester City spilleren, Benjamin Mendy, blev anklaget for adskillige voldtægter og ét seksuelt overgreb. 

Sky News skriver, at han er anklaget for seks voldtægter og ét seksuelt overgreb i perioden oktober 2020 til august 2021. 

Andre fodboldspillere som tidligere er blevet dømt for seksuelle forbrydelser tæller Sheffield United spilleren, Ched Evans, som blev sigtet, dømt og senere renset for voldtægten af en 19-årig pige, den jamaicanske angriber, Marlon King, som har været sigtet for ét seksuelt overgreb og den tidligere Manchester City spiller, Adam Johnson, som blev idømt fem års fængsel for at have haft samleje med en mindreårig pige på 15 år. 

Læs også

Line Hoffmeyer jubler: "Bedste nyhed i ti år"

 

 

Dagens Gossip