Invaderer have-trampolin: Se de vilde billeder

Hvis du har en have-trampolin stående, så tjek lige en ekstra gang, inden børnene går i gang med at hoppe på den. Der kan gemme sig uforudsete ting nedenunder.

25.000.

Så mange bier havde invaderet familien Grices trampolin. Familien, der er bosiddende i Barnsley i South Yorkshire, har den klassiske have-tramponlin stående i familiens baghave, og en massiv sværm havde altså valgt at bosætte sig under trampolinen. Det skriver Ladbible.com. Du kan se de vilde billeder nederst i artiklen. 

Læs også

Tragisk ulykke: To personer har mistet livet

Faren Matthew Grice har forklaret, at han han hørte en høj, summende lyd, og derefter så han en stor mørk sværm af bier flyve hen over familens hus, før de invaderede trampolinen. 

Var bange for at forlade hjemmet

Hele familien Grice bestående af parret Matthew Grice og  Sara Kennard, deres 10-årige datter Hollie og deres to hunde valgte at blive indendøre, indtil en biavler kom og fjernede insekterne.

Til at starte med var Sara Kennard slet ikke klar over, at bierne havde indtaget en plads under trampolinen.

“Jeg kom hjem fra arbejde og gik op i haven, men jeg bemærkede dem ikke, fordi de alle var samlet i en klump,” forklarer hun og tilføjer:

”Så snart jeg kom ind i huset, gik han (Matthew Grice) i panik og forstod ikke, hvordan jeg kunne overse dem. Han var rædselsslagen.”

”Nogle af bierne fløj rundt, men de fleste sad bare i en massiv og klump under trampolinen. Jeg troede ikke mine egne øjne, da jeg så, hvor stor klumpen var.”

Fik hjælp til at fjerne bierne

Familien besluttede sig for at blive indenfor, indtil de 24 timer ved hjælp af et opslag på Facebook fik kontakt fik til en biavler, der kom forbi og hjalp med at fjerne den store sværm.  

Men egentlig er Sara Kennard ikke bange for de summende insekter, forklarer hun til Ladbible.com. 

"Jeg er ikke generet af bier, fordi de stikker ikke, medmindre du har generet dem, de er ikke ligesom hvepse.”

Du kan se de vilde billeder af bisværmen lige her! 

Læs også

Populær præst: 'Jeg har helligånden i min tarm'

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip