Jackie flyttede ind ved siden af motorvej: Nu brokker hun sig over støjen

Dette billede er fra før Jackies hus blev bygget. Det er dog denne vej, der chikanerer hende. Foto: Google Maps

Jackie brokker sig over, at der er for meget larm fra den vej, der ligger lige ved siden af det hus, som Jackie netop er flyttet ind i.

Det er aldrig sjovt, hvis man har købt sit drømmehus, og man så efterfølgende finder ud af, at der pludselig skal lægges en vej lige ved siden af ens hus.

Sådan var det dog ikke for Jackie McCormack, der nu brokker sig over lyden fra vejen ved siden af hendes hus, som hun på forhånd vidste var der, inden hun købte huset.

Læs også

Mor sælger krybbe da sønnen døde før fødsel: En uge senere bliver den returneret med en kæmpe overraskelse

Ifølge det britiske medie The Metro, så købte bedstemoren Jackie McCormack sammen med sin mand, et drømmehus til et beløb på knap 3 millioner kroner.

Da Jackie og hendes mand skrev under på huset, var de velvidende om, at deres have lå direkte op til et befærdet vej. De valgte alligevel at skrive under og flyttede efterfølgende ind.

Jeg er ikke dum

Nu hvor Jackie bor i huset sammen med sin mand, har hun dog offentligt valgt at brokke sig over støjniveauet fra vejen. Det gjorde hun til Metro, hvor hun opfordrer myndighederne til at sænke hastighedsgrænsen på vejen, så støjen ville være lavere.

Hendes opråb i medierne gav dog bagslag, og i stedet for opbakning blev hun mødt af latterliggørelse og folk der kaldte hende dum, når hun uden tvivl burde have vidst, hvad hun gik ind til.

Jackie mener dog ikke selv, at hun er dum. Hun fortæller til Metro, at hun selvfølgelig var klar over, at der ville komme støj fra en motorvej, men hun havde alligevel ikke forventet, at det ville være så voldsomt.

Hun fortæller også, at hun har benyttet en app på sin iPhone til at måle støjniveauet, og i huset kommer den op på 85 decibel, når en lastbil kører forbi, mens lyden i haven kan snige sig helt op på 120 decibel, lyder det fra Jackie.

Jackie fortæller til Metro, at hun føler sig trængt op i en krog. Hun sover med ørepropper hver nat, og hun vil ikke flytte, da hun ikke mener, at der er nogen, der nogensinde vil købe hendes hus.

Læs også

Kevin købte en brugt bil til sin datter - Brød sammen da han opdagede brev i handskerummet

 

 

Dagens Gossip