Jacob droppede ud af skolen som 17-årig: I dag er han millionær

Skrevet af Nicolai Busekist

03/03/2024
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En ung mand hævder at være millionær i en alder af kun 21 år. Ligeledes siger han, at han er flyttet til Dubai.

Mest læste i dag

Jacob Challinor siger, at han tjente sin første million pund, da han var kun 19 år gammel. Han hævder også, at han nu har en formue på over 5 millioner pund sammen med sin kæreste, Remmy.

Pengene har han blandt andet tjent på de sociale medier, hvor han deler sine bedste tips til andre unge, der ønsker at tjene penge på nettet. Det skriver The Sun.

Efter at have fået succes, har han valgt at forlade Staffordshire, hvor han har boet det meste af sit liv. I stedet er han flyttet til Dubai, hvor han blandt andet arbejder med det, der kaldes for affiliate marketing.

Kort sagt handler denne forretningsmodel om at markedsføre andre virksomheders produkter eller ydelser. Hver gang man skaber et salg, så får man en provision.

Derfor er det i dette tilfælde Jacob, der står for at markedsføre og sælger produkter og ydelser. Han slipper dog for selv at levere dem, da han blot får en provision af det salg, som han har skabt.

Det er en forretningsmodel, der har fungeret rigtig godt for ham, da han tjente over 100.000 pund i sine første tre måneder på denne måde. Det resulterede i, at han i en alder af 17 år valgte at droppe ud af skolen.

Fire år senere er han flyttet til Dubai, hvorfra han driver sine forskellige kanaler på de sociale medier. Blandt andet deler han sine tips på TikTok, hvor han har over 1,4 millioner følgere.

Foto: TikTok

"Jeg er gået fra en lille by til nu at gøre det stort," siger han i en video på TikTok.

"Hør her, vi har en suite, og vi har det dejlige køkken. Men det stopper ikke der. Det stopper virkelig ikke der."

"Hør, drenge og piger. Mig og Remmy er et levende bevis på, at hvis du sætter dig for noget, så kan du opnå det. Vi har gjort det i lang tid nu. Så jeg synes, at det er rimeligt at sige, at vi absolut fortjener dette."

I videoen siger han, at hans kæreste er 18 år gammel. Han har dog delt andre videoer på sin kanal, hvor han antyder, at hun er ældre end dette.

Det er ikke kun affiliate marketing, der er i fokus for Jacob. Han håber også på at kunne hjælpe andre med at tjene penge på nettet, hvorfor han deler videoer på YouTube.

Kaster man et hurtigt blik på hans TikTok-kanal, kan man se adskillige videoer, hvor han blandt andet poserer med Rolex-ure eller kører rundt i en Lamborghini.