Jacob og hans kammerater gik ind på det forkerte hotel - nu er han død

Privatfoto

23-årige Jacob havde formentlig stadig været i live i dag, hvis ikke han og kammeraterne havde taget fejl af, hvilket hotel de skulle ind på.

En blot 23-årig mand mistede livet på tragisk vis, efter at han tog fejl af, hvilket hotel han boede på. Det har vidner fortalt til mediet Sunday Times.

Det skete i forbindelse med det forfærdelige knivangreb, der fandt sted i den engelske by, Birmingham i løbet af weekenden, hvor en mand er blevet anholdt efter mord og forsøg på mord. Her mistede den 23-årige Jacob Billington livet.

Læs også

Tigger snød kvinde med snedigt trick: Pludselig var hendes iPhone væk

Den 23-årige mand kunne dog fortsat have været i live i dag, hvis ikke han og kammeraten havde begået den fejl, at gå ind på det forkerte hotel.

Gik ind på det forkerte hotel

En betjent havde fortalt, at Jacob og hans kammerater skulle bo på et Ibis Hotel, men i stedet for at tjekke ind på det rigtige hotel, var de gået hen til et andet Ibis Hotel, hvor de ikke havde nogen booking.

Fejltagelsen af de to hoteller blev skæbnesvangert, da de stødte ind i den 27-årige gerningsmand ‘Ray’, der tog livet af unge Jacob, mens flere af hans kammerater blev ramt af knivstik.

“Han lyste ethvert rum op med sin ubegrænsede energi og humor og tabet af sådan en speciel person, vil blive mærket af alle, der kendte ham.Vi beder om, at folk vil respektere vores privatliv i denne vanskelige tid,” lyder det i et statement fra familien.

Den 27-årige gerningsmand gik amok med en kniv i mere end to timer, flere forskellige steder i Birmingham.

Læs også

Ingen ville have hunden med det enorme hoved: nu er dens skæbne afgjort

 

 

 

Dagens Gossip