Janne forsvandt sporløst kort før nytår: Nu har politiet fundet et ildevarslende tegn

Foto: Politifoto

En norsk småbørnsmor forsvandt sporløst få dage før årsskiftet. Nu har sagen om den savnede kvinde taget en drejning, efter politiet har fundet et uhyggeligt spor.

En sag om en forsvunden kvinde trækker i øjeblikket overskrifter i de norske medier, efter den pludselig har taget en uhyggelig drejning.

36-årige Janne Jemtland er ikke blevet set, siden hun forsvandt fra sit hjem i Brennliora i Veldre den 29. december 2017. Men natten til fredag fandt det lokale politi hendes blod langs en vej.

Det skriver norske VG.

Læs også

Ung mand anholdt efter skyderi i frisørsalon

Fundet af Janne Jemtlands blod betyder, at politiet nu betragter hendes forsvinden som en kriminalsag, oplyser det lokale politi.

- Politiet har fået resultatet af analysen fra Oslos Universitetssygehus, som viser, at blodet, som blev fundet ved Fagerlundvegen i Brumunddal, tilhører savnede Janne Jemtland, lyder det fra politiet i en pressemeddelelse.

Blodet blev fundet efter en henvendelse fra en person, som var ude at gå en tur i nærheden af findestedet. Politiet tror ifølge VG, at blodet stammer fra den nat, hvor Janne Jemtland forsvandt.

Læs også

Stjålet vodkaflaske til otte millioner kroner er dukket op et mærkeligt sted

Baseret på fundet af hendes blod er politiets hovedteori, at der sandsynligvis er sket den savnede kvinde noget. Derfor hvorfor man har valgt at sætte gang i yderligere undersøgelser, blandet andet en udvidet eftersøgning.

En af politiets teorier er, at Janne Jemtland er blevet påkørt af en bil, fordi hendes blod blev fundet i vejkanten.

- Det er naturligt at mistænke, at der er sket hende noget. Nu skifter sagen fokus, og vi står over for en kriminalsag, siger politiadvokat André Lillehovde til VG.

Læs også

Kvinde røver Rema 1000 med en dunk salmiakspiritus

De seneste spor efter den 36-årige kvinde, som er småbørnsmor, er fra hendes mobiltelefon, som blev registreret i det centrale Brumunddal klokken 05.50 den 29. december.

Janne Jemtland blev sidst set ved sit eget hjem omkring halvanden kilometer fra det centrale Brumunddal omkring klokken 02.00 natten til den 29. december. Politiet efterlyser vidner, som kan have set hende siden.

​24-årig nægtede ulovlig kørsel overfor politiet: Så opdagede betjentene, hvad han skjulte under numsen

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip