'Jeg troede hun var skør': Video fanger kvinde køre ned af trapper

Om det var en forkert melding fra en GPS eller om det blot var et dårligt syn, skal ikke være til at sige, men en kvinder valgte hvert fald at køre sin stor bil ned af et par trapper ved siden af et stort shoppingcenter.

Det er aldrig helt til at vide, hvad der går gennem hovedet på andre mennesker, men nogle gange ville det virkelig være fantastisk, hvis det var muligt. Især i denne situation fra forleden, hvor en kvinde af mærkelige årsager vælger at køre hendes store dyre SUV ned af trapperne i stedet for at tage vejen.

Det ligner umiddelbart noget, der kun sker i computerspillet GTA, hvor man stort set kan bruge alt som sin vejbane, uden at det har de store konsekvenser. Det virker dog bare ikke særlig logisk, at en kvinde pludselig vælger at benytte trapperne frem for at tage vejen, når hun nu alligevel er i bil.

Det var altså tilfældet i den canadiske by Vancouver, hvor fodgængere pludselig blev mødt af et noget bizart syn. De trapper der fører op til Sheraton Wall Centre havde i fredags pludselig fået besøg af intet mindre end en SUV, der var på vej ned af trapperne.

Læs også

Afsløring: Står du op og tisser? Så uhygiejnisk er det - Se den største fejl mænd laver på toilettet

Det blev til vores morskab heldigvis filmet af flere fodgængere, der var i tvivl om, hvorvidt kvinden var kommet til skade, siden hun pludselig havde valgt at tage denne besynderlige rute.

Ifølge Globalnews fra Canada, har et vidne til hændelsen fortalt, at kvinden kørte forbi skiltene med anvisning til storcenterets parkeringsplads og så drejede hun i stedet ned af trapperne, der førte til Hornby Street.

"Hun kunne have dræbt nogen"

Halvvejs nede af trapperne stoppede kvinden op og råbte.

“Jeg kan ikke se. Stop med at tage billeder af mig,” fortæller Iam Lampman, der derefter fortæller, at kvinden fortsatte sin kørsel ned af trapperne og til sidst kørte hurtigt væk fra stedet. 

Øjenvidnet Iam Lampman troede i første omgang, at der var hændt kvinden noget, men da hun begyndte at råbe, fandt han ud af, at det slet ikke var tilfældet.

“Jeg troede der var hændt hende noget, da hun pludselig stoppede og op åbnede døren. Men da hun begyndte at råbe de ting, og derefter fortsatte med at køre ned af trapperne, så tænkte jeg at hun var skør. Hun kunne jo have skadet eller dræbt nogle,” fortæller han til Globalnews.

Ifølge Ian Lampmann var der ingen mennesker, der kom til skade i situationen, men trapperne blev en smule ødelagte, hvilket også må være tilfældet for bunden af kvindes bil, der flere gange skrabede mod trapperne

Læs også

Ung pige rystet over indpakningen: Kan du se, hvad hun har købt?

 

 

Dagens Gossip