Jeremy Clarkson langer ud efter vegetarer og veganere

Foto: Shutterstock

Jeremy Clarkson, der for nylig trak overskrifter med sine udtalelser om prins Harry og Meghan Markles forhold, har nu igen udtalt sig kontroversielt ved at sige, at 'normale mennesker spiser kød'.

Den tidligere Top Gear-vært siger, at selvom han finder det 'fænomenalt svært' at være kødspiser, da han tilbringer meget tid med dyr på sin Cotswolds-gård, 'er man nødt til at gøre det'. 

Læs også

Mor tog i skole forklædt som sin 13-årige datter for at udføre eksperiment - Men så blev hun anholdt

"Ingen kan lide at dræbe dyr. Du kan ikke sige 'Jeg nyder at dræbe dyr'. Så ville du være en forstyrret sociopat," siger Jeremy Clarkson ifølge BBC. 

"Så, du nyder det ikke. Du er nødt til at gøre det. Sådan er det." 

"Vi kan alle lide en steg. I disse dage sætter jeg pris på, at nogen spiser frø og ukrudt. Men normale mennesker spiser kød, og de kan lide en søndagssteg," fortæller han. 

Som en del af hans nye tv-serie på Amazon Prime, har den 61-årige Clarkson tilbragt mere tid end nogensinde på den gård, han købte tilbage i 2008. Derfor er han også blevet knyttet til nogle af de dyr, som han har været nødt til at slagte. 

"Jeg afgav næsten ansvaret for at føre får til slagteriet til en anden. Så tænkte jeg 'Nej, kom nu, du er nødt til at gøre det," siger han. 

Det er ikke den eneste gang inden for de seneste måneder, at der er kommet en kontroversiel udtalelse fra Jeremy Clarkson. 

For få måneder siden skrev han i en artikel for The Sun, at han var bekymret for, at den 'episke kærlighedshistorie' mellem prins Harry og Meghan Markle ikke vil ende lykkeligt for dem.

Læs også

25-årige Sissy tog på date med enkemand: Så fik hun sig en overraskelse

"Fortællingen om Harry og Megan er en episk kærlighedshistorie, og jeg ønsker dem begge godt, men jeg er virkelig bange for, at den ikke får en lykkelig afslutning," lød det dengang fra den 61-årige tv-vært.