Jimmi raser: Skolelærer klippede datterens hår uden at få lov

Foto: Privat

Det var intet mindre end et forfærdeligt syn, som en far blev mødt af, da han så sin blot syvårige datter komme grådkvalt hjem fra skole, da hun uvilligt havde fået en ny frisure.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at den seneste tid har været forfærdelig for Jimmi Hoffmeyer. Han oplever, at han er blevet efterladt rasende og hjælpeløs efter at have fundet ud, at datteren havde fået sit hår klippet af en elev og en lærer. 

Han ønskede ikke at risikere, at det skulle ske igen, hvorfor han med det samme valgte at tage sin datter ud af skolen i Michigan. 

Læs også

Restauratører slår alarm: Folk holder ikke afstand

Ikke nok med det, så er han mildest talt rasende over, at han endnu ikke har fået en forklaring fra skolen. Det har derfor været en tid, der har været fyldt med uvished, hvor han har forsøgt at finde frem til, hvorfor det lige var hans datter, det skulle gå udover. 

Dette fortæller han til Associated Press, hvor han i samme ombæring kommer med flere detaljer om sagen. Jimmi fortæller, at Jurnee, hans datter, var kommet hjem fra skole, men hun havde dog fået sit hår klippet.

Han fortæller, at de havde klippet Jurnees hår helt kort i den ene side. 

Jurnee fik fortalt sine forældre om episoden. De fik at vide, at det var en anden elev, som havde klippet deres datters hår, hvilket skulle have fundet sted, mens de sad i skolebussen. 

Jimmi var chokeret, men han tænkte, at han først og fremmest ville tage sin datter med til frisøren for at fikse hendes hår. Han havde nemlig ikke regnet med, at hun ville blive udsat for sådan noget igen, men der skulle blot gå to dage, før Jurnee igen kom hjem fra skole med en ny frisure. 

Hun var denne gang blevet klippet helt kort i den anden side.  

"Hun græd. Hun var bange for at få skæld ud, fordi hendes hår var blevet klippet," fortæller han.

"Jeg spurgte hende, hvad der var sket og sagde: ”jeg troede, at jeg sagde at ingen børn måtte klippe dit hår igen”.

Jimmi, som i forvejen var meget rasende, kunne ikke være i sig selv da han hørte, at der denne gang var tale om en lærer, som havde klippet datterens hår. 

Ifølge mediet, så er det en bibliotekslærer, der har klippet Jurnees hår. Det ser dog ud til, at skolen ikke mener, at der er tale om noget seriøst, når det kommer til disse to episoder. De meldte blot ud, at dette ikke ville komme til at få konsekvenser for læreren.

Det fik Jimmi til at kontakte rektoren med det samme, hvor han konfronterede ham med begge episoder. Han fik sagt alt det, han havde på hjerte, men han fortæller, at han alligevel stod tilbage med en tom følelse i kroppen, da han følte, at skolen ikke ville komme til at gøre noget. 

"Hun sagde, at hun ikke havde mulighed for at gøre noget. Hun blev ved med at spørge mig, hvad hun kunne gøre for at få det til at forsvinde."

I takt med, at man ikke så nogen reaktion fra skolen, valgte Jimmi at melde episoden til Mount Pleasant Police, som dog endnu ikke har taget kontakt til Jimmi. 

Læs også

Nyt dødsfald rammer dronningen

 

Dagens Gossip