Joe Biden slog en lang højlydt prut foran de royale

Foto: Ho/Newspix International/Ritzau Scanpix

Præsident Joe Biden var åbenbart ikke bleg for at slippe en vind, da han under en reception ved COP26 talte med hertuginde Camilla Parker Bowles.

USA's præsident Joe Biden slog angiveligt en knap så diskret prut, da han talte med hertuginde Camilla Parker Bowles, der er gift med prins Charles. Det skete, da de to talte sammen i forbindelse med en reception ved COP26.

Selvom man sandsynligvis ville forsøge at ignorere en prut i et sådant tilfælde, var det angiveligt umuligt hende at ignorere den, lyder det fra en kilde til Daily Mail.

Læs også

Mette Frederiksen med trist besked

"Camilla har ikke kunnet stoppe med at tale om den," har kilden fortalt til Daily Mail.

Angiveligt er der en helt særlig årsag til, at hun hverken kunne ignorere den, eller har kunne lade være med at tale om den efterfølgende.

"Den var lang og højlydt," tilføjede kilden, da vedkommende udtalte sig til det britiske medie.

Receptionen, hvor Camilla Parker Bowles og præsident Joe Biden, talte med hinanden, blev afholdt på Kelvingrove Art Gallery and Museum.

Receptionen blev afholdt i forbindelse med klimatopmødet COP26, der er FN's årlige klimatopmøde. I år løb det af stablen fra 1. november til 12. november i Glasgow.

Foto: Shutterstock.com

Her lykkedes det den amerikanske præsident at gøre sig bemærket på flere måder. Han nøjedes nemlig ikke med at skabe opmærksomhed omkring sig selv ved at slippe en vind i nærheden af den britiske hertuginde.

Det så nemlig også ud til, at USA's præsident besluttede sig for at tage en lille lur midt i klimatopmødet. Faktisk endte det med, at han måtte vækkes af en af sine folk.

Tilsyneladende skulle han have siddet med lukkede øjne i intet mindre end 22 sekunder, før en af hans folk besluttede sig for at vække ham.

Joe Biden er den ældste præsident i USA's historie. Han fylder 79 år i næste måned.

Læs også

Kvinde købte ring for 100 kroner på loppemarked: Guldsmeden besvimede næsten, da han så den