Johanne handlede ind i Rema 1000: Fik et chok, da hun kom ud af butikken

Foto: Shutterstock

Da Johanne kom ud fra Rema 1000, var han pludselig væk.

Johanne greb bolden, hvad angår pasning af hendes lillebrors hund, der var taget et smut til Thailand. Hun passede hunden, der går under navnet Cai, sammen med brorens kæreste. 

Fredag aften klokken 21.45 var de ude at gå med hunden Cai, da de vælger at slå vejen forbi den lokale Rema1000-butik i Oslo. I mellemtiden ventede den 1-årige labrador, Cai, udenfor i sin snor. 

Da Johanne og brorens kæreste kom ud fra butikken igen, var Cai dog ikke at spore.

Johanne ringede til sin far, og de kørte Oslo rundt for at lede efter hunden, mens hundens ejer sad i Thailand og følte sig hjælpeløs. 

"Der var færre og færre folk på gaderne, og det var helt mørkt, da så klokken nærmede sig midnat, stoppede vi med at lede”, fortæller Johanne til NRK, der dog ikke ønsker at stå frem med efternavn.

Hjælp fra en ukendt

På de sociale medier havde Johanne og hendes far slået en efterlysning af hunden op. 

Denne efterlysning opdagede Dag Gladmann Sørheim kort inden han var på vej i seng. Han valgte dog at tage tøj på, og gik ud på jagt efter hunden.

Han spurgte tilfældige folk, og pludselig møder han en dame, der kommer gående med en sort hund. Han spørger om hun har set Cai.

Det har hun ikke, og så cykler Dag videre.

Da Dag møder en anden, der leder efter hunden Cai, blev han spurgt, om han var helt sikker på, at det ikke var Cai som kvinden gik med. Det var Dag selvfølgelig ikke sikker på, så han skyndte sig at cykle tilbage og lede efter kvinden.

Han fandt hende ved togstationen, og han tog et billede af hunden og sendte det til Johanne. Der kom hurtigt svar:

"Det er ham”, lød det fra Johanne ifølge NRK. 

Foto: Privat

Manden blev derfor ved kvinden, og spurgte om han måtte se halsbåndet. Det måtte han ikke, og der tænkte Dag, at der var noget om sagen. 

Kort efter dukkede Johanne op på stedet, og da Cai så Johanne, skyndte den at løbe hen til hende.

På stedet ringede Johanne til politiet, men eftersom det ikke var en nødssituation, kunne de ikke prioritere hændelsen, og kvinden kunne derfor gå uden en sigtelse.

Læs også

Umut Sakarya i uigenkendelig forvandling med vægttab på 25 kilo: Sådan ser han ud i dag

 

 

 

Dagens Gossip