Jonathan købte nyt hus: Fandt dukke og uhyggeligt brev i væggen

Foto: Privat

Da 32-årige Jonathan købte sit hus, havde han næppe forventet at finde en dukke med et skræmmende brev i favnen bag en af husets vægge

32-årige Jonathan Lewis havde netop hentet nøglerne til sit nye hus i Walton, Liverpool, da han besluttede, at han ville undersøge tomrummet under trappen. Her var der nemlig blevet opsat en væg.

Læs også

Sarah gav ofte mad til sin flinke nabo på 77 år, så opdagede hun hans grusomme hemmelighed

Folkeskolelæreren slog hul i væggen med en hammer, og opdagede kort efter en lille dukke i en nålestribet kjole. I favnen på dukken fandt han et brev med en uhyggelig besked. Det skriver Daily Mail.

I brevet står der, at dukken, der tilsyneladende hedder Emily, stak de oprindelige ejere af ejendommen ihjel i 1961. Brevet rundes af med: 'Jeg håber du sover godt'.

Ifølge ejendomsmægleren er det dog ikke mere end 'fire eller fem år siden', at væggen blev sat op. Derfor mener både Jonathan og ejendomsmægleren, at dukken og sedlen blev placeret der af de tidligere ejere på dette tidspunkt.

Foto: Privat

I brevet, der altså blev fundet i favnen på dukken Emily, stod der følgende:

'Kære læser/nye husejer. Tak fordi du befriede mig!'

'Mit navn er Emily. Mine oprindelige ejere boede i dette hus i 1961. Jeg kunne ikke lide dem, så de måtte væk.'

'Alt de gjorde, var at synge, og være glade. Det var sygeligt. Knivstik var mit valg for drabet på dem, så jeg håber du har knive.'

'Jeg håber, du sover godt.'

Jonathan ser dog ikke ud til at være synderligt skræmt af fundet af dukken. Derimod ser han det blot som en god joke.

"Jeg har lige købt huset, og jeg fik nøglerne i fredags," sagde Jonathan til lokalmediet Liverpool Echo.

"Jeg vidste, at der var et tomrum under trapperne, hvor en gipsvæg var blevet sat op."

"Der stak en ledning ud, hvor de tidligere ejere havde deres køleskab, men jeg vidste ikke, hvor ledningen var tilsluttet, så jeg bankede lidt af gipspladen for at se, hvad der var."

"Jeg lavede et hul på størrelse med en knytnæve, lyste ind i hullet, og der sad bare en dukke," lød det fra den 32-årige ejer af huset.

Foto: Privat

Ifølge Jonathan har flere af hans venner opfordret ham til at sætte huset til salg igen, men folkeskolelæreren sagde dog, at han blot syntes, at fundet af dukken var 'underholdende'.

"Nogle af mine venner har sagt til mig, at jeg skal sætte mit hus på markedet og flytte ud, men jeg synes bare, at det er sjovt," sagde han.

"Skal jeg være ærlig, så fandt jeg det hele rigtig sjovt. Jeg ville nok gøre præcis det samme."

"Brevet siger 1961, men ejendomsmægleren sagde, da hun viste mig rundt, at køkkenet blev lavet for kun fire eller fem år siden."

Læs også

Kvinde var målløs, da hun blev bedt om at skifte plads på flyet

"Jeg tror, den må være blevet placeret derinde der, fordi papiret ser ikke særlig gammelt ud," rundede han af.