Jubel i det engelske kongehus: Meghan og Harry venter barn

Foto: CHRIS JACKSON/Scanpix

Det er netop blevet offentliggjort, at prins Harry og Meghan venter deres første barn.

I maj i år fulgte hele verden med, da Englands prins Harry blev gift med den amerikanske skuespillerinde Meghan Markle ved et sandt eventyrbryllup.

Siden brylluppet har der været spekuleret meget I, hvornår parret mon skulle være forældre, ligesom vedholdende rygter på det seneste har fastholdt, at 37-årige Meghan Markle - der nu har fået titlen hertuginde af Sussex - er gravid.

Nu kan prins Harry og Meghan så selv bekræfte rygterne. Parret venter nemlig en lille prins eller prinsesse, der ventes at komme til verden i foråret 2019.

Læs også

Medina i overraskende karriereskifte: Det skal hun lave nu

Det meddeler det royale par via Kensington Palace på Twitter, hvor man skriver:

- Deres kongelige højheder, hertug og hertuginde af Sussex, er meget lykkelige for at kunne annoncere, at hertuginde af Sussex ventes at nedkomme i foråret 2019.

Læs også

Er du også blevet ringet op af din bank med en god nyhed? Nu advares borgerne mod kyniske fup-forsøg

I et efterfølgende tweet skriver man:

- Deres kongelige højheder er taknemmelige for al den støtte, de har modtaget fra folk over hele verden, siden deres bryllup i maj, og de er glade for at kunne dele denne glædelige nyhed med offentligheden', skriver Kensington Palace på Twitter.

Netop nu er parret på et 16 dage langt visit til Australien, Fiji, Tonga og New Zealand, og her har rygterne om en graviditet i den grad taget til, og nu har parret altså valgt at stoppe alle spekulationerne ved at offenliggøre den lykkelige nyhed.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip