Julie fandt seddel på sin forrude, som bekræftede hendes værste frygt

Julie McGovern

Hun havde altid frygtet, at det var sådan, folk så hende.

Som én, der prøvede at snyde og lade som om, hun var noget, hun ikke var.

Læs også

Morfin hver dag: Nu afslører Gustav Salinas

Så denne dag, hvor amerikanske Julie McGovern fandt en seddel i sin forrude, som sagde at hun snød, fordi hun holdt på en handicapplads, blev hun totalt overvældet.

For når Julie McGowern bruger sit handicapskilt, så snyder hun ikke.

Det kan godt være, hun ligner en almindelig studerende fra Arkansas, men i stilhed kæmper hun med en usynlig invaliderende sygdom.

Hun fik nemlig kyssesyge, men inden det blev diagnosticeret, dyrkede hun en masse motion.

Det er denne motion, som lægen frygter, har medført Julies sygdom, postural ortostatisk tarkykardi-syndrom, som også bliver kaldt POTS.

Den medfører blandt andet, at Julie McGowern ikke kan gå så langt, at hendes blodtryk bliver meget lavt, og at blodet nogle gange løber mod hendes fødder, så hun besvimer.

Hun skrevet et opslag på Facebook, hvor hun deler sin historie, så folk kan være mere opmærksomme på, at der findes mange forskellige slags handicaps.

"I dag kom min værste frygt til live. Så mange følelser overvældede mit sind. Jeg var såret, jeg var vred, og jeg ville gerne have, min stemme blev hørt, men den her person var en kujon og kunne ikke sige, hvad han eller hun tænkte til mit ansigt," skriver hun.

Vil sprede buskabet
Hun postede af et billede af sedlen, hvor der kun står et ord på, nemlig “faker” (snyder red.)

Men Julie McGovern snyder ikke nogen.

Hun forklarer, at det er kun på sine dårlige dage, at hun holder på handicappladserne, selvom hun har et skilt, der giver hende ret til at holde der, så meget hun vil.

"Selvom jeg er syg, så er det ikke altid jeg parkerer på handikappladserne. Jeg gør det på mine dårlige dage. Og selv på nogle af mine dårlige dage, så parkerer jeg der heller ikke - fordi der kan være nogen, som har en endnu dårligere dag. Andre gange er jeg slet og ret bange for at blive overfuset, latterliggjort eller fordømt, sådan som jeg blev det i dag," skriver hun.

Hun ønsker nu, at man deler hendes opslag, for at oplyse om, hvad et handikap også kan være.

Mange medier har taget fat i Julies historie, så nu kommer den vidt omkring og bliver hørt af mange.

Se billede af beskeden på hendes forrude under artiklen.

Julie McGovern

 

Læs også

Brand udbrudt i fængsel: 40 personer døde

 

 

Dagens Gossip